2777
2789
عنوان

الان با خودش میگه این هوله با خط قرمز ندارع برا خودش 🤔😂☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب آخه بنظرت بعدا چیزی بهم نگه خود نامزدم؟

چرا باید بگه اخه

کار خارج از شرعی نیست 

البته ابنو بگما،اگر همسرت ذهنیت بسته ای داره و توام جلوش حس پشیمونی و عذاب وجدان داشته باشی از معاشقه ، خب اونم جرات اینو پیدا میکنه بعدها طعنه ای چیزی بزنه بهت. هرچند فکر نکنم اینطور باشه

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼

چقد سخت میگیری

حالا من عاشق یه پسری بودم 

قرار هم نبود به هم برسیم 

البته بعد از اینکه خودش سر حرفو باز کرد 

من بهش گقتم هم بغلم کن هم ببوسم 🤣🤣🤣

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

منم یک ماه عقد کردم اصلا نمیبینمش روز مراسم دیدمش و تمام  ولی نمیدونم به نظرم کم کم باید باهم راحت باشید حلال هم هستید میدونم سخته ولی خوب باید عادت کنی دیگه 

ایشالله خوشبخت بشید خواهری 

من انقدر استرس این ودارم موندم شب عروسی چی کار کنم به خدا رد دادم

حال عجیبیه واقعا درکت میکنم

ولی برو تو موقعیت خودتو قرار بده

اگه واقعا دوسش داری 

نزار فاصله بیفته بینتون

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
حال عجیبیه واقعا درکت میکنمولی برو تو موقعیت خودتو قرار بدهاگه واقعا دوسش داری نزار فاصله بیفته بینت ...

دوسش دارم ولی روم نمیشه مثلا روز مراسم عقدمون 

رفتیم آتلیه میگفتن همو بغل کنین بغلم کرد حس کردم دلم یه جوری شد خودشم فهمید عذرخواهی کرد گفت ببخشید اذیت شدی