2777
2789
عنوان

دکتر ناباروری خوب توی تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریسا موسی پور عالیه با اخلاق و مهربون هرچی سوال بپرسی جواب می ده دانایی رو دوستم می رفت طفلی افتاده بود رو خونریزی دکترا گفته بودن صد در صد می افته ولی دانایی نگهش داشت بقیه شونو نمی شناسم

ممنونم خودم که دیگه نا امیدم میترسم کلا مامان نشم😞

اصلا نا امید نشین مشکل شما ک مشکل بزرگی نیست هیچ‌مشکلی ندارین یه بارم برین آی وی اف انجام بدین درصد موفقیت آی وی اف بیشتر از آیوآی هست

اگه هزینه های شهلا دانایی براتون قابل پرداخت نیست میتونین برین جهاد دانشگاهی

پارسال ک تو جهاد دانشگاهی بود و ویزیت هاشون خیلی مناسب تر بودن 

من خودم تو سیکل آی وی اف هستم تو جهاد دانشگاهی 

اگه دانایی هنوزم تو جهاد باشه میرمم پیش دانایی

اره شنیدم ولی چاره نیست از سردرگمی خسته شدم

سلام استارتر

توی نی نی سایت کاربران دروغگو و شیاد زیاد هستن.

مثلا ممکنه فردی به دروغ بیاد داستان تعریف کنه که مثلا یکی بچه دار نمی شد رفت دعا گرفت یا سرکتاب باز کرد یا باطل کرد یا پاکسازی کرد و....

🔴 همه ی حرف هاشون دروغه. فقط تبلیغ دعانویسه.

اصلا باور نکنین.

✅️ حتی اگر توی خصوصی بهتون حرفی زدن عکس بگیرین و حتما به niniyar_3 بگین تا سر بقیه کلاه نگذارن.

🌈🌈🌈 ساعت کاری نی نی یارها 🌈🌈🌈
🌺 niniyar_3:
شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.