2777
2789

از دیشب اعصابم خرابه خیلی مفصله من خیلی خلاصه میگم ما برای خواهرم جشن شب یلدا گرفتیم تو عقد بد ک شوهرش گفتن ما تعدادمون بالاس باید ی جای شیک ب صرف شام مهمونمون کنید ۷۰نفر بودن خونه بابامم هیچ رقمه قبول نداشتن ماهم رفتیم باغ یکی از آشناها و گرفتیم اینا اومدن ن سلامی علیکی هیچی چندتاشون با کفش اومدن داخل ک گفتیم کفشاتونو دربیارید گوش نکردن بد خواهر بزرگم رفت تو آشپزخونه پذیرایی کنه همه مرداشون رفته بودن تو آشپزخونه قشنگ دیدم دارن خودشونو میمالن ب خواهرم خواهر هر طرف برمیگشت ی جاش میمالید ب یکی منم عصبی شدم گفتم خب بیاید جلوتر بشینید ک بازم نیمدن بد یکی از مردا جعبه شیرینیو سر از خود برداشت برد پخش کرد ب همه ۳/۴تا میداد چون ی نفر مهمونم از سمت ما نبود همه طرف داماد بودن باز من داد زدم شیرینیو ازشون گرفتم ینی چنگ زدم قشنگ از اینور هی گیر داده بودن باید اهنگ فلان جور بذارید ک ما نداشتیم تو فلش ده نفر ریخته بودن پای باند ک وصل بلتوث بشن منم گفتم ب داداشم اهنگ بذار هرکی خاست برقصه هرکی ام نخاست بشینه سرجاش چون فیکس نیم ساعت داشتن دنبال اهنگ محلی خودشون میگشتن خیلی اعصابمو خورد کردن همشم ارد میدادن این چ مجلسیه این چ وضعیه و فلان

کاش خواهرت روی وصلت با این قوم یعجوج معجوج تجدید نظر کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی دامادتون گفته بود ما جای شیک میخوایم و فلان باید همون موقع نه میگفتین 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
شدیدا خودشون باکلاس تر از شما انگار حس می کردن چقدر رو دادید بهشون

اینا که مثل گاو رفتار کردن

کدوم کلاس؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دیگه شما مهمون داشتید نباید انقدر بد اخلاق باشید،تازه فامیلیت باید یکم خوددار می‌بودی

خییییلی پرو و بی ادب بودن فکر کن براشون ارزش قائل شدیم مجلس گرفتیم ی سلام ب پدر من نکردن

شمارو یادمه، خیلی ببخشید این همه چسی اومدن براتون اخرشم اینجوری گند زدن ب همه زحمتاتون(جای تاسف هست برای انتخابی ک خواهرتون کرده)

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤