2777
2789

من یه بار با بچه ام رفته بودم خونه همسایه بس که بچه ام شکلات هاشون  برداشت خورد دیگه خجالت کشیدم فقط هم برای شکلات مثل نخورده ها هست کاری به میوه و شیرینی و بقیه چیزها نداره!  یه کادو بردم براش دو برابرش بچه ام خورد و آمدیم! 🙈🙈🙈

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز رفتیم دکتر و تو مطب ی خانومه بیسکوییت باز کرد بخوره و پسرمن بلند بلند داد میزد گشنمه من از صبح هیچی نخوردم😵‍💫

هرچی میگفتم صبرکن بابا بیاد میریم ی چی میخریم قبول نمیکرد😫

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

مام  یسری شوهرم بیکار بود دستمون خالی بود میوه کمتر مبتونطتبم بخریم رفتیم خونه خواهرشوهرم پسرم یجوری میوه میخورد خواهر شوهرمم نگاه میکرد انقد خجالت کشیدم  خدا دست هیچکسو خالی نکنه😢

ما غذای عروسی محلی که میگیریم و عزا رو توی مجمه دو نفری میارن

داداشم توی مراسم پسر عمم غذا رو دیده بود گفته بود آخ جون غذای عروسی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وای آبرومونو برد

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

اخییی    بچه همسایه امد پنج سالش اینا بود مثل بازرسا کل خونه رو گشت تو کشوها و پشت کمدا و ....زیپ هرچی کیف دم دستش رسید باز کرد و داخل کیف ها رو چک کرد...مامانش طفلک آب شد...

امروز رفتیم دکتر و تو مطب ی خانومه بیسکوییت باز کرد بخوره و پسرمن بلند بلند داد میزد گشنمه من از صبح ...

یا حضرت عباس😂😂😂

گشنمهههههههههه هیچییییییییییی نخوردممممممم😂🤣

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑