2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقدی عزیز؟چرا این کارو کرده اخه

آره عقدم موقع هایی ک میخاد بخابه من صدا نمیدم آروم بخابه من امروز اومدم خونمون خواستم بخابم چون حالم بده حالت تهوع دارم کلی نشسه بود کنار تختم صدای گوشیش زیاد زیاد داشت چیپس می‌خورد گفتم صدا نده یکم بخابم به خواهر کوچیکم گفت ولش کن ای ولو کو. نی رو گفتم فحش میدی بهم مامان نیگا فحش میده بهم چیزی بهش نمیگی زد تو گوشم ک گوشم سوت کشید دلمم کلی درد میکنه با پاش میزد تو شکمم 

بزار بگمممممممم ولم کننننننننننننن نگا کفتار چیکار کرده با دختر بدبخت میگه زده تو شکمم

کلی دلم درد میکنه ایشالا ک به همی اذان مغرب خیر خوشی نبینه تو زندگیش من کلی دوسش دارم دلم نمیخاد کسی حرفی بهش بزنه همیشه طرف دارشم ولی نیگا برای خودم متاسفم خیر سرم خواهر بزرگه هستم 

آره عقدم موقع هایی ک میخاد بخابه من صدا نمیدم آروم بخابه من امروز اومدم خونمون خواستم بخابم چون حالم ...

الهی.چند سالشه بزرگتر از تو هست ؟اخه چرا این کارو می‌کنه مامانت شاید از ترسش حق به اون میده

الهی.چند سالشه بزرگتر از تو هست ؟اخه چرا این کارو می‌کنه مامانت شاید از ترسش حق به اون میده

ن بابا 15 سالشه من دیگ 19 سالم داره تموم میشه همیشه پشت اون بوده موقع هایی اون خوابه هی به من میگه صدای گوشی کم کن تا بخابه ولی یه امروزی من حالم بد بود نزاشت بخابم دمشون گرم  

ن بابا 15 سالشه من دیگ 19 سالم داره تموم میشه همیشه پشت اون بوده موقع هایی اون خوابه هی به من میگه ص ...

خب پس عزیزم تو سن حساسه .اوج غرور و لجبازیشه.سن بلوغشه کارش بد بوده شکی نیست .مطمئنم الان خودشم پشیمونه

خب پس عزیزم تو سن حساسه .اوج غرور و لجبازیشه.سن بلوغشه کارش بد بوده شکی نیست .مطمئنم الان خودشم پشیم ...

خیلی هیکلش گنده تز از منه خیلی به قرآن زورم بهش نرسید من زیر دستو پاهاش بودم حقم نیس حقم نیسسسس 😭😭😭

خیلی هیکلش گنده تز از منه خیلی به قرآن زورم بهش نرسید من زیر دستو پاهاش بودم حقم نیس حقم نیسسسس 😭😭 ...

عیبی نداره تو بزرگی کن .اصلا هم به شوهرت نگو تاکید میکنم اصلا نگو .دعواهای خانوادگیت رو اولش گوش میکنم به موقعش تو سرت میزنن