2777
2789

میگن خودشو خوب پرزنت میکنه و همه حرفاش و کارهاش شو آف هست .منظورشون چیه

و بگید ویژگی خوبیه یا نه 

با رسم شکل توضیح بدید 😂😂🤣

😐میفهمم ولی متوجه نمیشم

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرزنت یعنی حاضر پس خودشو خوب حاضر میکنه شو اف هم یعنی پز دادن و کاراهاش حالت پز دادن داره اونجور که فهمیدم

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

به زبون ساده یعنی طبل تو خالیه یعنی همه چیزش الکی و اداست، 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
پرزنت یعنی حاضر پس خودشو خوب حاضر میکنه شو اف هم یعنی پز دادن و کاراهاش حالت پز دادن داره اونجور که ...

نه عزیزم این پرزنت اون پرزنت نیست😂

یعنی کارهاشو خیلی عالی تر از اونچه که هستن نشون میده همون گنده گوز خودمون😂😂

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
نه عزیزم این پرزنت اون پرزنت نیست😂یعنی کارهاشو خیلی عالی تر از اونچه که هستن نشون میده همون گنده گو ...

من به انگلیسی گرفتم همه رو🤦🏻‍♀️🤣

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ https://abzarek.ir/service-p/msg/2012952 یه چت ناشناسمون نشه؟! 

گنده گوز یعنی چی

یعنی خودشو دست بالا میگیره