2777
2789
عنوان

خانوم گلامن هردوسه ماهی یه سکه برادخترم میخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 93 پست
خیلی خوبه این طوری ولی پلاک سبک هم میتونی بخری دیروز که با خواهرم رفته بودیم یه دونه پلاک بود برا شب ...

طلاخوبه ولی اجرتش هم زیاده دخترمنم کوچیک طلابدردش نمیخوره

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟؟نمیدونستم ممنون گفتین

اره کاربرای زیادی دیدم این بلاسرشون اومده خودم پلاک خریدم بقیه پولو یه سکه 800سوتی برداشتم بعدبه طلافروش گفتم  ته فاکتور بنویس گفت هروقت بیاری برش میدارم گفتم بنویس گفت باشه بعداچک کردم. دیدم ننوشته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بهترین کارو انجام میدی

منم این کارو میکنم همیشه هم جفت میخرم یکی برای دخترم یکی برای پسرم

پسرم که ۱۲ سال و نیمه است یک سال و نیمه با پس انداز خودش هم سکه هم طلای دیگه مثل دستبند و پلاک طلا برای خودش میخره

عمر خودت چی تو موفقش کن اون خودش ب دست میاره ولی جوونی تو میره

اونجوری بجاش جوونی خودش میره

و میشه یکی از هزاران کاربری که اینجا میزنن میگن مادرمون همه چیو واسه خودش یه قرون کمکم نمیکنه

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

ایشالاه وقتی که دانشگاه قبول شد میفروشی براش ماشین میخری

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اره کاربرای زیادی دیدم این بلاسرشون اومده خودم پلاک خریدم بقیه پولو یه سکه 800سوتی برداشتم بعدبه طلا ...

ای وای چه بی وجدان هستن میدونی فکر کنم اصلی ها یه چیزی مثل چسب نمیدونم چیه روشون هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
هنوخیلی وقت داری که بچه هات خیلی هم بزرگ نیستن شروع کن من هرسه ماهی پول دستم میادبراش یه گرم میخرم

انشاالله بله همین کار میکنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره کاربرای زیادی دیدم این بلاسرشون اومده خودم پلاک خریدم بقیه پولو یه سکه 800سوتی برداشتم بعدبه طلا ...

بایدازجای مطمئن خریدخیلیاکلاهبردارن 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است