2777
2789
عنوان

خانوم گلامن هردوسه ماهی یه سکه برادخترم میخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1858 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کدوم سکه ها این الیزابت ها یا ربع و نیم

تمام 

البته بعضیاش هم نیمه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

نه کمتراز یک گرم هم هست.بستگی به پولت داره.من دوتومنی گرفتم ی‌ک تومنی گرفتم.میگن کمترو بیشترم هست

اخه دیروز خواهر من دو تا خرید ۶۰۰ تومن منم میخوام دیگه همین کار کنم ۲۸۰ تومنی هم داشت میخوام کم کم جمع کنم پس اندازه دیگه خیلی خوبه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اخه دیروز خواهر من دو تا خرید ۶۰۰ تومن منم میخوام دیگه همین کار کنم ۲۸۰ تومنی هم داشت میخوام کم کم ج ...

ازجای مطمئن بخرتقلبیشون زیادشده سالی یبارم تبدیلشون کن به یک گرمی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

اسی کارت عالیه 

میگن بیمه کن ولی تو نکن خواهرم که به دنیا اومد ما بیمش کردیم ۲۰ساله الان نمیدونم عر ۶ماه یبار چقدر میریزن ولی ۶سال دیگه ۱۰۰تومن میدن به خواهرم سکه بهتره

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اخه دیروز خواهر من دو تا خرید ۶۰۰ تومن منم میخوام دیگه همین کار کنم ۲۸۰ تومنی هم داشت میخوام کم کم ج ...

اوناپارسیان صوتی من یه گرمی میخرم 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
اسی کارت عالیه میگن بیمه کن ولی تو نکن خواهرم که به دنیا اومد ما بیمش کردیم ۲۰ساله الان نمیدونم عر ۶ ...

اره خودم باسکه موافقم بیمه بدردنمیخورن

اره گلم یه گرم

خیلی خوبه این طوری ولی پلاک سبک هم میتونی بخری دیروز که با خواهرم رفته بودیم یه دونه پلاک بود برا شب یلدا اینقدر قشنگ بود میگفت ۱۵۰۰ 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نه کمتراز یک گرم هم هست.بستگی به پولت داره.من دوتومنی گرفتم ی‌ک تومنی گرفتم.میگن کمترو بیشترم هست

اوناسوت من میگم یه گرم میخرم که آمارش دستم باشه😁