2777
2789
نه واقن ميانگين قد ایرانی ها پایین هست و این رو باید پذیرفت... من خودم قدم ۱۷۲ هست و خیلیییی ناراحت ...

اره،اصلا چیزی نیست ک بخوایم کوتاهی و بلندی کسیو مسخره کنیم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

تنها چیزی که نباید برات اهمیت داشته باشه آدم های احمقن اونا قدت بلند باشه مسخرت میکنن کوتاه باشه مسخرت میکنن این آدمای سم همه جوره یه چی برای مسخره کردن پیدا میکنن پس اینا حتی ارزش هم صحبتی هم ندارن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نصف دخترا قدشون 155تا160هستفقط تو نی نی سایته همه 175به بالا هستن😂البته خودم 170م،حتی منم مسخر ...

اینم اضافه کنم که قد پسرامون هم کوتاهه... و خب قد دختر بلندم باشه وقتی تو جامعه ایران زندگی میکنی، کیس های انتخابیت محدود میشن... پس همون میانگین ایران رو داشتن خوبه 

گرچه میگم باز ک میانگین قدمون بلند نیس واقن

اینم اضافه کنم که قد پسرامون هم کوتاهه... و خب قد دختر بلندم باشه وقتی تو جامعه ایران زندگی میکنی، ک ...

اره دقیقا

الان من از هرکی خوشم میاد قدش کوتاهه

برای من اصلاا قد ملاک نیست،ولی انگار خودشون مشکل دارن🚶‍♂️😂

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
اره دقیقاالان من از هرکی خوشم میاد قدش کوتاههبرای من اصلاا قد ملاک نیست،ولی انگار خودشون مشکل دارن🚶 ...

نگووووو.... فک کن مهمونی بری باهاش کنارش نتونی وایستی.... منم متاسفانه انتخاب هلم بخاطر قدم محدوده... ولی قد آقا پسر برام مهمه واقن