2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قتادی‌ها زیر ۲ کیلو سفارش نمیگیرن که اونم ۲ونیم میزنن معمولا.

کیکهای آماده یک کیلویی هست.

من خودم کارم کیک خونگیه، نیم کیلو هم میزنم. اما برای قنادی صرف نداره

قتادی‌ها زیر ۲ کیلو سفارش نمیگیرن که اونم ۲ونیم میزنن معمولا.کیکهای آماده یک کیلویی هست.من خودم کارم ...

میشه هروقت سوال داشتم بهت بگم من تازه کارم تووارکیک دوسدارم یادبگیرم براخودمون درس کنم بهضی موقع هااما هی ترمیزنم  

امروز ک درس کردم بافتش خوب بود پایه بود براخامه کشی بدون روغن بایکم شیر ولی تهش سوخت درصورتی ک من زیادنزاشتم تو تستر فقط ۳۰دیقه کامل ک بپزه 

میشه هروقت سوال داشتم بهت بگم من تازه کارم تووارکیک دوسدارم یادبگیرم براخودمون درس کنم بهضی موقع هاا ...

بله عزیزم

درخواست دوستی بده شماره‌تو بفرست ایتا در ارتباط باشیم.

من نزدیک ۵ساله کارم همینه. به کل تهران میفرستم.

الان باردار شدم کمتر کار میکنم.

خوشحال میشم کمک کنم بهت مستقل بشی

قتادی‌ها زیر ۲ کیلو سفارش نمیگیرن که اونم ۲ونیم میزنن معمولا.کیکهای آماده یک کیلویی هست.من خودم کارم ...

خدایی چرا خانگی اینقدر گرون میزنن

قنادی یک کیلویی با تزیین شیک میده 270

من یک کیک یک کیلویی سفید ساده خامه کشی. تزینش فقط یه ربان پاپیونی بود 350 گرفت

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزمدرخواست دوستی بده شماره‌تو بفرست ایتا در ارتباط باشیم.من نزدیک ۵ساله کارم همینه. به کل تهرا ...

ممنونم خداخیرت بده ۳ساله هرباردرس کردم خراب شده شوهرم میگه تو۱۰۰باربیشتردرس کردی چرایادنمیگیری اخه 

خدایی چرا خانگی اینقدر گرون میزننقنادی یک کیلویی با تزیین شیک میده 270 من یک کیک یک کیلویی سفید ساده ...

چون همه‌چیش تازه‌س‌ ژل فولکسی و گردوی کیک زده نمیزنه. خامه درصد پالن بالا اسافاده نمیشه و یک نفر کار میکنه نه ده نفر.

قنادی هم بخوای سفارش بدی بالای ۳۰۰ میزنه‌. کیکهای آماده ۲۷۰ هستن.

خدایی چرا خانگی اینقدر گرون میزننقنادی یک کیلویی با تزیین شیک میده 270 من یک کیک یک کیلویی سفید ساده ...

خونگی طعمش واقعا بی نظیره خب وتازه اس شما اونی ک ازقنادی میگیری معلوم نی چندروزه مونده ک

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

خونگی یه چیز دیگس منم خودم درست میکنم .برای تولد هامون همه سایزی هم میشه درست کرد شده برای سی نفر آدم درست کردم خیییییییلی هم ارزون در میاد