2777
2789
عنوان

اختلاف سنی 12 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 31 پست
من دقیقا اختلاف سنی رو میپسندم همسن یا اختلاف سنی کم اصلا دوست ندارم این بااین سنشو من بعضی وقتا حس ...

دقیقا همکار من ب پیر زیر ۳۴اصلا نگاه نمیکنه میگه اینا بچه ان اگه اخلاقت اینجوریه چند روز دیگه ۴۰سالت شد شوهرت ۵۲ برات مهم نیس بگن پیر شده ازدواج کن 

یا از نظر جنسی اون زودتر کم میاره، 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا همکار من ب پیر زیر ۳۴اصلا نگاه نمیکنه میگه اینا بچه ان اگه اخلاقت اینجوریه چند روز دیگه ۴۰سالت ...

بنظرم سن بره بالاتر این اختلاف سنی کمتر ب چشم میاد بعد خیلی ب خودش میرسه فک نکنم زود پیر بشه الان 30 سالشه پوستش از من بهتره 

تو ی ماه چندبار باهم دعوا میکنید؟

من خودم کسی نیستم ک بحثی رو ادامه بدم اونم همینطور خیلی زود همه چی حل میشه ولی وقتایی ک من بهونه میگیرم خیلی تمیز و قشنگ همه چیو توضیح میده و قانع میکنه منو

تو ی ماه چندبار باهم دعوا میکنید؟

من خودم خیلییییی حسودم یعنی تنها مشکلم اینه و یکم رو این چیزا زیادی حساسم ولی من هرچی میگم اون میگه باشه هرجور تو اذیت نشیهمونکارو میکنم . اونسری میگفت حسود تر از هرکسی هستی ک تو زندگیم دیدم😂