2777
2789
عنوان

اختلاف سنی 12 سال

164 بازدید | 31 پست

30 سالشه و من 18 سالمه ،نمیشه گفت خوشم ازش نمیاد جدی هم اخلاقش خوبه هم ظاهرش عالیه بدن ساز و هیکل از نظر ظاهر و اخلاق تایپمه جدی ولی این اختلاف سنی یکم ب شکم میندازه ،البته خیلی رو رفتارش تاثیر نداشته ،از نظر مالی هم خیلی اوکیه دوتا شهر دور از هم هستیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من و رلم عین شماییم فقط من 19 و اون31خیلی ها کمتر از5 دارن ولی طلاق گرفتنخیلی ها زیاد دارن سازش دارن ...

من خودم این اختلاف سنیرو دوست دارم اما میدونی فانتزی بوده همیشه واسم.

ببین قرار نیس همه تاییدت کنن ببین اولویتت چیه یکی پول یکی قیافه یکی هیکل ببین برات سن مهمه ؟؟؟؟واسه ...

من دقیقا اختلاف سنی رو میپسندم همسن یا اختلاف سنی کم اصلا دوست ندارم این بااین سنشو من بعضی وقتا حس مادرانه میگیرم واسش دیگه چ بریه کم سن باشه😂

زیاده عزیزم.

دچار مشکل میشی در اینده .

در هرچیزی استثنا وجود داره ولی شرط عقل اینه که همه چیز رو در حالت نرمال در نظر بگیریم نه استثنائات. 

و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. سوره بقره آیه ۲۱۶ 🩵