2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهان کتاب تست هاتو میگی عزیرم واسه ۵ تا درسو؟

برای زیست خیلی سبز تک پایه و خیلی سبز جامع و آی کیو جامع به همراه آزمون ها

شیمی خیلی سبز تک پایه بعد آی کیو جامع و بعدش نردبام

فیزیک کتاب فیزیکوتراپی و نشرالگو

ریاضی آیکیو جامع

زمین خیلی سبز

به همراه این منابع تست های آزمون ها و کنکور هارو هم کار کرده بودم

انشاالله سال بعد قبول میشیفقط تلاش بکن ناامید نشو

زیست چقدر در روز میخوندی ؟ 

همش رو کامل خوندی ؟

چند بار هر مبحث رو تست زدی ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

زیست چقدر در روز میخوندی ؟ همش رو کامل خوندی ؟چند بار هر مبحث رو تست زدی ؟

زیست رو روزی ۵ ساعت میخوندم

همش رو خوندم آره

دقیق یادم نیست که هر مبحث رو چقدر تست زدم منابع رو گفتم بالا

میشه یه مرور از کل یه روزت برامون بنویسی که مثلا ساعت چند بیدار میشدی چقدر فیلم میدیدی چقدر استراحت ...

من ساعت ۴ صبح بیدار میشدم اول زیست میخوندم فیلم رو با دقت نگاه میکردم میزاشتم رو دور تند تا موقع تایم مدرسه فیلم تموم میشد اگه کلاس مهمی داشتم به مدرسه میرفتم اگر هم نداشتم نمی‌رفتم بعد شروع میکردم همون مبحث رو میخوندم و بعد تست میزدم هر جا از تست هاشو بلن نبودم دوباره از روی کتاب پیدا میکردم و همون جارو دوباره میخوندم تا اشکالاتی برطرف بشه بعداز زیست  یک نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه استراحت میکردم که بیشتر وقت ها چرت میزدم😅و شیمی رو شروع میکردم یا فیلم میدیدم یا اون فیلمی که روز بعد دیده بودم مباحث فیلم دیروز رو میخوندم و تست میزدم

بعد از ناهار یا فیزیک می خوندم یا ریاضی ایما رو یک روز در میون جاشونو عوض میکردم بعد حدود نیم ساعت استراحت میکردم بعدش عمومی هارو شرو میکردم از ساعت ۱۸:۳۰ عمومی هارو شروع میکردم و برای نهایی ها می خوندم