2777
2789
عنوان

سر خرید این خیلی دو دلم برای یلدا 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 40 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم از راهنماییت اما خیلی داره وسوسم میکنه یک چیزی بگو این وسوسه ولم کنه😁

خب ببین اصلا موی طبیعی خود آدم خیلی حال خوبی میده تا این فک کن یه چیز مصنوعی 🤧🤧بعد دوبار استفاده هم از اون حالت اولیه درمیاد جالب نیست من حتی کرم پودرم دیکه رو پوستم نمیتونم تحمل کنم فقط ضد آفتاب ۶ساله رنگ مو نمیزارم موی خودم حال بهتری بهم میده 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
لباس ۵۰۰تومن جنس خوبی نداره، یکم بیشتربگذار، جنس بهتربخریمو هم وسیله اضافه، جاتنگ کن

لباس زمستونی اینا گرفتم اما یک ست بافت تو خونه ای دیدم ۵۰۰ بود حالا شوهرم میگه مو به دردت نمیخوره اما بد خور وسوسش افتاده به جونم که برم بخرم

وسوسش افتاده به جونم

به این فک کن این همه پول دادی به مدل کله ات نیاد 

سنگین باشه باز بشه 

راحت نباشی درکل 

اونموقع میخای چیکارش کنی

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

معلومه مصنوعیه و بنظرم کار چیپیه خودت به موهات برس 

۵۰۰ بده لباس 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

خب ببین اصلا موی طبیعی خود آدم خیلی حال خوبی میده تا این فک کن یه چیز مصنوعی 🤧🤧بعد دوبار استفاده ه ...

اره واقعا منم اصلا نمیتونم کرم پورد تحمل کنم موهامم کوتاه کردم مدل باب زدم مثل بازه کیف‌ میکنم فقط جلو باهامو دوتا سوسکی رنگ بلوند کردم بقیشم مشکیه اما این دم اسبیه خیلی روی‌مخمه بخرم یا نخرم