2777
2789
عنوان

طلا بخرم یا صبر کنم

185 بازدید | 20 پست

30 میلیون دارم از طلا 4500 بود میخواستم بخرم نشد هی بالا رفت الان نمیدونم بگیرم یا ممکنه بیاد پایین میترسم تا بخرم مثل ترامپ اومد سقوط کنه نظر شما چیه الان بخرم یا میشه با کمی صبر قیمت بهتر خرید؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم موندم بخرم یا منتظر بمونم. یکی میگه نخر یکی میگه بخر. میترسم بخرم قیمت طلا بیاد پایین

منم حس میکنم این محدوده خیلی خطریه

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
منم ی کم پول دارم نمیدونم بخرم همین طور داره بالا میره

هفته دیگه اقدام کن واسه خرید دیگه اوج طلا تا بهمنه پول تو زیاد فرق نمیکنه بالا یا پایین اگه قصد فروش نداری  بعدم نامعلومه ایران بزنه هیجانی میره بالا نزنه میاد پایین 

نمی گم این نظرو که الان بخرید ولی میگن که طلا تا ۷ تومن هم میرع الان چهار و نهصد باید ببینی تحلیل گر ...

آخه کی تا 7 میره تا آخر امسال؟ 

هفته دیگه اقدام کن واسه خرید دیگه اوج طلا تا بهمنه پول تو زیاد فرق نمیکنه بالا یا پایین اگه قصد فروش ...

مگه ایران قصد زدن داره

گفتند تا سال دیگه ۸ میلیون و خورده ای میرسه

چی شد که طلا اینقدر عزیز شد قبلا چرا اینطور نبود چرا تارگتای طلا اینقدر فضایی شد