2777
2789
عنوان

بنظرتون سه شنبه و چهار شنبه ام تعطیله تهران مهمه بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمال ۹۰ درصد تعطیلهفقط مرض داره غراویلحظه آخر اعلام می‌کنه

الان من نمیدونم چ خاکی سرم کنم برم ب مادرا بگم پسیله اماده کنن یهو تعطیل. باشه چی میشه 

نگمم اگه بریم ضایع میشیم 

بد وضعیه 

کی گفته دانشگاه تعطیل شده ؟ خبرشو کجا زده ؟ لطفا بگو خیلی برام مهمه

🔴 #فوری | به گزارش معاونت آموزشی دانشگاه تهران کلیه کلاس های دانشگاه تهران در سطح استان تهران تا پایان هفته جاری مطابق برنامه به صورت غیر حضوری (برخط) در محیط  elearn.ut.ac.ir برگزار خواهد شد.

📚 @hamclasix 

🔴 دانشگاه تهران تا اخر هفته مجازی شد مدارس به احتمال زیاد همین…

📚 @hamclasix 📚📚

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

عزیزم کیی گف چرا پس اخبار چیزی نمیگه

🔴 #فوری | به گزارش معاونت آموزشی دانشگاه تهران کلیه کلاس های دانشگاه تهران در سطح استان تهران تا پایان هفته جاری مطابق برنامه به صورت غیر حضوری (برخط) در محیط  elearn.ut.ac.ir برگزار خواهد شد.

📚 @hamclasix 

🔴 دانشگاه تهران تا اخر هفته مجازی شد مدارس به احتمال زیاد همین…

📚 @hamclasix 

🔴 دانشگاه تهران تا اخر هفته تعطیل مدارس تعطیل میشه نگران نباشید!!

📚 @hamclasix 

🔴 با توجه به سردی ، آلودگی هوا و هشدار های هواشناسی تا ساعاتی دیگر جلسه کمیته اضطرار در محل استانداری تهران برگزار خواهد شد.

📚 @hamclasix 📚📚📚📚

والا نمیدونم قربونت برم تمام کانالا گذاشتن

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣