2777
2789
عنوان

چند وقته اقدامم نمیشه که بشه

57 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من ۸ ماه اقدامم دکترم رفتم گف خودت مشکل نداری ازمایش نوش واسه همسرم که خب راضی نمیشه

نمیدونم چرا یه حس منفی تو وجودمه که حس میکنم هیچوقت بچه دار نمیشم نمیتونم سرکوبش کنم شمام اینجور بودید

نکنه عقیم بوده بهت انداختن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی چی بگم ؟دخخرخالم۲۶سالشه ی سال بکوب اقدام بود..دکترا گفته بودن مشکل ازتوعه تنبلی و نمیدونم کیست و همه چی داشت...شوهرشم ازمایش داده بود مشکلی نداش.دخترخالم انواع اقسام قرص اینا میخورد امپول میزد همشم گریه....اخرش گفته بودن بیا عکس رنگی و اگ بازنشد ای یو ای و نمیدونم چی چی.....همین دوسه هفته پیش بود دیگ بمن گف قراره برم عکس رنگی.گفتم عجله نکن هنوز ی ساله اقدامی..گریه کردگفت ن دکترا گفتن راه حلت همین امپول و ای یو ای فلانه(اسمشو نمیدونم درس میگم یانه)خلاصه چن روز پیش گفتن فلانی حاملس😐😐😐درحالیکه ن عکس رنگی رف ن دکتر...میگه عین معجزه شد برام.اصلا نمیدونم این ماه چجورباردارشدم هرماه همش منتظربی بی چک بودم اما این ماه اونقد مشغول بودم ک اصن ندونسم کی اقدامم گرف و حامله شدم..تنهاراهه حامله شدن بیخیال شدنه گلم.....

ی چی بگم ؟دخخرخالم۲۶سالشه ی سال بکوب اقدام بود..دکترا گفته بودن مشکل ازتوعه تنبلی و نمیدونم کیست و ه ...

این فکر منفی تموم وحودمو

گرفته یعنی قشنگ سایه انداخته تو زندگیم دارم دیوونه میشم😭

این فکر منفی تموم وحودموگرفته یعنی قشنگ سایه انداخته تو زندگیم دارم دیوونه میشم😭

پس اینجوری ک نمیشه..منم چن مدت اقدام بودم شبو روز توفکر..بچه نشد..ازامروز دوباره شروع میکنم اما میخام مث دخترخالم بیخیال باشم بگیره