2777
2789
عنوان

قراربود برای جاریم یلدایی ببرن دختره گفته شما دست خالی بیاین 😳

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 58 پست
اخه اطرافیان و فامیل رو دیدم که خانواده داماد تزیین میکنن و میبرندخونه عروس نه که عروس خودش تزیین کن ...

اخه کسی هم بخواد نظر بده مادر و خواهر داماد هست نه جاری 

شما دنبال دردسری؟ بیکاری 

برو یه چایی بخور و تو جشن باش برگرد دیگه این کارا چیه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اخه اطرافیان و فامیل رو دیدم که خانواده داماد تزیین میکنن و میبرندخونه عروس نه که عروس خودش تزیین کن ...

اووو حالا ول کن عزیزم 

من عروسمون خودش تزئین کرد فقط 2تا از هدیه هاشو دمه آخری گرفتیم همونا رو بردیم بقیه شو خودش تزئین کزد مگه چه عیبی داره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه کسی هم بخواد نظر بده مادر و خواهر داماد هست نه جاری شما دنبال دردسری؟ بیکاری برو یه چایی بخور و ...

مادرشوهرم از خداشه که منن تو کاراش نباشم یه جورایی دلش خنک میشه

مادرشوهرم از خداشه که منن تو کاراش نباشم یه جورایی دلش خنک میشه

پس نباش دیگه مگه زوری هست!! 

به نظرم تو هم دنبال بهانه واسه قهری وگرنه اصلا موضوعی نیست که ناراحتت کنه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اخه ما این کارو یه جورایی توهین میبینیم

عزیزم اگه قرار باشه بر بخوره باید به مادزشوهرت اینا بربخوره ..شما دلیلی نداره ناراحت شی

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
پس نباش دیگه مگه زوری هست!! به نظرم تو هم دنبال بهانه واسه قهری وگرنه اصلا موضوعی نیست که ناراحتت کن ...

باور کن دنبال بهانه نیستم ‌.. مادرشوهرم توی تمام ریز به ریز مسائل من دخالت میکنه اما خودش به کسی رو نمیده ... مثلارفته بودن مهربرون همین دختره .. ما سه هفته بعدش فهمیدیم .. یا جواب ازمایش برده بودن به ما نگفتن 

باور کن دنبال بهانه نیستم ‌.. مادرشوهرم توی تمام ریز به ریز مسائل من دخالت میکنه اما خودش به کسی رو ...

خب توم رو نده ینی چی؟! 

تو چرا رو میدی نده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بابا موندم با چه زبونی بهش بفهمونم دخالت نکنه .. پرروتر از اینحرفاس خودش به زور میاد دختلت میکنه

خب توم به زور رو نده 

تا تو نخوابی کسی نمیتونه مجبورت کنه یا کاری باهات بکنه 

خب توم به زور رو نده تا تو نخوابی کسی نمیتونه مجبورت کنه یا کاری باهات بکنه

چه امضای زیبایی داری عزیزم 👏

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!