مادرشوهرمینا حدود 70میلیون وسیله خریدن از طلا و لباس گرفته تا انواع میوه و اجیل و تنقلات ..... دختره وسایلو نداده گفته خودم و خانوادم تزیین میکنیم و میچینیم تو خونمون شما دست خالی بیاین 😳 منم نرفتم به بهانه کمر درد اخه واقعا احساس میکنم بهمون توهین کردن یعنی ما اینقدربدسلیقه ایم که اون تزیین کنه ... بعد ما دست خالی بریم
اخه اطرافیان و فامیل رو دیدم که خانواده داماد تزیین میکنن و میبرندخونه عروس نه که عروس خودش تزیین کن ...
اخه کسی هم بخواد نظر بده مادر و خواهر داماد هست نه جاری
شما دنبال دردسری؟ بیکاری
برو یه چایی بخور و تو جشن باش برگرد دیگه این کارا چیه
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مادرشوهرم از خداشه که منن تو کاراش نباشم یه جورایی دلش خنک میشه
پس نباش دیگه مگه زوری هست!!
به نظرم تو هم دنبال بهانه واسه قهری وگرنه اصلا موضوعی نیست که ناراحتت کنه
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
پس نباش دیگه مگه زوری هست!! به نظرم تو هم دنبال بهانه واسه قهری وگرنه اصلا موضوعی نیست که ناراحتت کن ...
باور کن دنبال بهانه نیستم .. مادرشوهرم توی تمام ریز به ریز مسائل من دخالت میکنه اما خودش به کسی رو نمیده ... مثلارفته بودن مهربرون همین دختره .. ما سه هفته بعدش فهمیدیم .. یا جواب ازمایش برده بودن به ما نگفتن
خب توم به زور رو نده تا تو نخوابی کسی نمیتونه مجبورت کنه یا کاری باهات بکنه
چه امضای زیبایی داری عزیزم 👏
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!