2777
2789
عنوان

این چه مسخره بازیه باز فردا تعطیل شد که

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 41 پست
اینا که میگی هست منکرش نیستمولی شهر ما واقعا سرما و یخبندون و آلودگیهمریضی بیداد میکنهماکه ۳هفته اس ...

ببین هست نمیگم نیست ولی برای بعضی شهرا اصلا در حد تعطیلی نیست 

ویروس از اول مهر بوده و تا عید همین وضعه من یکماه پیش سرماخوردم هنوز سرفه دارم 

سرما هم زمستونه دیگه تازه شهرهای غرب و شمال غرب واقعا سردن ولی چاره اش تعطیلی کل کشور نیست که اونم ۵ روز 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
ببین واقعاهواسرده ماکادردرمان بخدابرقوامروز۲ساعت قطع کردن ازسرمالرزیدیم واقعههوهسرده عزیزم

کدوم شهرید بستگی به شهر داره 

بعدم مشکل همینه چرا کشوری که خودش صادر کننده ی سوخته باید وسط زمستون قطع گاز و برق داشته باشه؟مگه میشه؟سرد هست قبول دارم ولی امسالم مثل سالهای دیگه اس زمستون با سرمای بی سابقه نداریم که اینجوری همه چیز روی هواست

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه والا سرمایخبندونکمبود گازآلودگیاینا دلایلشه

داش به این فک کردی این چندروز تعطیلی چه ضربه ای به اقتصاد میرنه؟مگه فقط ایرانه که اینطوریه؟کجای دنیا بخاطر سرما این همه تعطیل کردن؟پس فردا بخاطر همین تعطیلی ها همه چیو هم گرون میکنن

این وضعیت چند روزه ی شهر ماست نظرت چیه ؟خوزستان همین بود کلا

این شرایط اره خدایی خطرناکه

ولی شهر ما هواش کاملا اوکیه و بخاطر سرما و صرفه جویی توی مصرف برق و‌گاز تعطیل کردن😑

بخدا خسته شدمکلیم کار دارم اخهبعدا که برم سرکار دهنم سرویسه😑

عب نداره😂😂😂درعوضش الان لذت ببر به این قکرکن دهن بقیم سرویسه ن اینکه مث من اززندگی سیرشی انقدرسرکاربری وهیچ تعطیلی نداشته باشی بخدامن فقط شبامیرم خونه اونم یچی میخورم میخوابم هم خودم هم شوهرم کادردرمانیم

این شرایط اره خدایی خطرناکهولی شهر ما هواش کاملا اوکیه و بخاطر سرما و صرفه جویی توی مصرف برق و‌گاز ت ...

تو خونه هم خاک نفس میکشیم

تازه الان هوا خوب شده انگار چند روز اذیت شدیم.

آره متوجه ام چی میگی گلم

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

واقعا فک نمیکردم ما رو هم فردا تعطیل کنن

بچه ها هم صداشون دراومده 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری