2777
2789

چجوری تحمل میکنید ؟ حال دلتون خوبه ؟

من ادمی که باهاش توو رابطه بودم و دوسش داشتم با اینکه ازش جدا شدم ولی اثرات بی توجهیش هنوز باهامه و اعتماد بنفسمو از دست دادم

حس میکنم شوهرم اینجوری باشه دیوونه میشن

اره بی توجهی کنه بده

ولی توجه تو  متاهلی با دوستی فرق میکنه‍

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از چ لحاظ ؟ توجه توی متاهلی با حمایت کردن خودشو نشون میده

مثلا توجه تو دوستی..ابراز علاقه.كادو.گل.اسمس بازی

ولی تو متاهلی مثلا حمایت طرف تو مسیر شغلی.درسی.کارای خونه..کمک کردن تو بچه..کارای مردونه خونه رو كردن..خرید کردن

احترام جلو خانواده ها

ابراز علاقه و گل و کادو هم نبود مهم نیست

فقط بالایی ها باشه نشانه دوست داشتنه🤔😅

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو