2777
2789

بیشتر می‌خواندم  شاید مامان بابام رو وادار میکردم معلم برام بگیرن تست باهام کار کنه

زمان ما چندان مرسوم نبود خودمون میخوندیم بیشتر 

موقع انتخاب رشته هم پرس وجو میکردم در مورد رشته ها 

یه گربه میاوردم

اخع🥲

دقیقا الان شرایطم مثل بازی مارپله هست نقش اون بازیکنی که بیرون بازی تنها مونده و ۶ نمیاره و بقیه بازیکن ها هم دارن هر لحظه به خونه آخر و برد نزدیک مییشن و من هر لحظه ناامیدتر میشم 😥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشتر می‌خواندم شاید مامان بابام رو وادار میکردم معلم برام بگیرن تست باهام کار کنهزمان ما چندان مرس ...

واقعا انقد درس تو آینده تاثیر داره شما که تجربه دارین؟

من تو سن کم ازدواج کردم و خیلی اسیب دیدم اگ برمیگشتم یکم تو سن متوسط ازدواج می کردم

چند سالگی شوهر کردی مگه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری نیست
ولی خب اگه زمان مثلا به عقب هم برگرده شما حتما تو اون دوران یک سری مشکلات داشتین که نتونستین رو درست ...

وقتی آدم وارد دنیای بزرگسال ها میشه میبینه مشکلات نوجوانی مشکل نبوده سوتفاهم بوده خدا کنه هیچ نوجوونی بخاطر این سوتفاهم ها دوران طلایی زندگیشو از دست نده

حتتتما حتتتما یه هنر یاد میگرفتم 

و احتمال زیاد رشته طراحی لباس میرفتم و الان مزون خودمو داشتم

معلمی خوندم و الان معلمم توی اموزشکاه ها کار میکنم مثلا کارم عااالیه و هرجا میرم برای کار باورشون نیست براشون کار کنم ولی میبینم واسه دو قرون پول باید منت بکشم تهشم حقوقمو نصفه بدن

حتتتما حتتتما توی یادگیری زبان انگلیسی تلاش بیشتری میکردم 

ورزش میکردم 

زیر بار زندگی مشترک با خانواده همسرم نمیرفتم  

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
میرفتم رشته مورد علاقم درس میخوندم سرمایه گذاری میکردم کارگاه تولیدی دوخت راه مینداختم

واقعا انقد درس و پرورش خودتون تو آینده تاثیر داره شما که تجربه دارین؟

وقتی آدم وارد دنیای بزرگسال ها میشه میبینه مشکلات نوجوانی مشکل نبوده سوتفاهم بوده خدا کنه هیچ نوجوون ...

خب دیگه آدم هر چی بزرگتر میشه عاقل تر میشه 

دقیقا الان شرایطم مثل بازی مارپله هست نقش اون بازیکنی که بیرون بازی تنها مونده و ۶ نمیاره و بقیه بازیکن ها هم دارن هر لحظه به خونه آخر و برد نزدیک مییشن و من هر لحظه ناامیدتر میشم 😥

همیشه هم اینطوری نیست. بعضی نوجوونا واقعا مشکلات حاد دارن

دقیقا منم به خاطر همین گفتم بهشون 

حتتتما حتتتما یه هنر یاد میگرفتم و احتمال زیاد رشته طراحی لباس میرفتم و الان مزون خودمو داشتم معلمی ...

خواهر منم معلمه ولی استخدامه

ولی همیشه میناله از شغلش