2777
2789
عنوان

حالم داره ا مجردی بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 47 پست
چن سالته منم مث توام با این تفادت ک سنم ۳۲ هس . 😔کاش ی کیس خوب بیاد دیگ ازدواج کنیم خوشبخت شیم خسته ...

کدوم شهرین؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چن سالته منم مث توام با این تفادت ک سنم ۳۲ هس . 😔کاش ی کیس خوب بیاد دیگ ازدواج کنیم خوشبخت شیم خسته ...

کیس خوب همون پسر قدبلندو خوش قیافه و پولدار منظورته؟؟

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

کیس خوب همون پسر قدبلندو خوش قیافه و پولدار منظورته؟؟

ن بابا کیس خوب یعنی با ایمان سر ب زیر و لاشی نباشه و بدونم واقعا دوسم داره و قبلا ... 

تحصیلات و .. بقیه هم جای خود داره ولی درس بددن خودش مهمتره . بقیشون پیدا میشن ولی اینایی ک گفتم سخته 

ن بابا کیس خوب یعنی با ایمان سر ب زیر و لاشی نباشه و بدونم واقعا دوسم داره و قبلا ... تحصیلات و .. ب ...

اکثر دخترا اولش میگن ایمانو اخلاق برامون اولویته 

بعد ک میری جلو اولین سوالشون پولو خونه و ظواهر طرفه !!!

ن بابا کیس خوب یعنی با ایمان سر ب زیر و لاشی نباشه و بدونم واقعا دوسم داره و قبلا ... تحصیلات و .. ب ...

چیِ خودش مهمتره؟؟

اکثر دخترا اولش میگن ایمانو اخلاق برامون اولویته بعد ک میری جلو اولین سوالشون پولو خونه و ظواهر طرفه ...

اینا هم مهم نمیگم مهم نیس بستگی داره ب شرایط طرف مقابل چ سنی باشه . طرف ۳۵ سالش باش بعد هیچی نداشته باش چجور میشه تکیه کرد بهش؟ تا این سن کجا بوده چیکار کرده یا رفیق باز بوده ولخرج بوده یا کلا کار نکرده که همه حوره زیر سوال میره نه اگه شرایطش یجور دیگس بحث جداس . 

اینا هم مهم نمیگم مهم نیس بستگی داره ب شرایط طرف مقابل چ سنی باشه . طرف ۳۵ سالش باش بعد هیچی نداشته ...

ب این راحتیم نمیشه قضاوت کرد 

ممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه وضعیت مالی ادما

همین تاپیک ها رو میزنید اونطرف پسره تاپیک زده شوهر کمه شوهر طلاست و از این شر و ورا 

استارتر عزیزم نمی‌خوام ناراحتت کنم بیشتر از دست پسرای خودشیفته ی اینجا عصبانی ام 

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨
همین تاپیک ها رو میزنید اونطرف پسره تاپیک زده شوهر کمه شوهر طلاست و از این شر و ورا استارتر عزیزم نم ...

اونارو ولش اینجا بیشتر دختراس . اینجا درد ودل نکنیم کجا بریم درد ودل کنیم اونم برا خودش حرفیه میزنه دیگ فک میکنه همه جا دختر ریخته 

واقعا مزخرفه حق داری اصلا بدون حضور جنس دیگه زندگی آدم‌ها بی معنی میشه

چه ربطی داره؟ 

آدم می‌تونه از خودش لذت ببره 

از لحظه لحظه ای ک تنهایی سپری میشه یا با خانواده و با معنویت و....

مسخرست ک حس خوب رو فقط از جنس مخالف بگیری

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨