2777
2789
عنوان

حالم داره ا مجردی بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 47 پست
من بیستم چرا شانس من اینجوریه هیچیزیم جور نیست

عزیزم سنت زیاد نیس ولی ب فکر باش ک کیساتو از دست ندی . من زیاد اهمیت ندادم الان دیگ نمیدونم دیگ جیکار کنم شرایط جامعه هم بد شده .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام بچه ها ببینید منم یه ماه دیگه ۳۷سالم میشه و خیلی دوست ددارم ازدواج کنم اما فقط با کسی که معیارهام و داره حاضرم ازدواج کنم چون میخام ازدواج کنم که زندگی برام راحتتر بگذره و بتونم پیشرفت کنم تو زندگیم،گاهی ناراحت میشم از مجردی ولی به خودم که میام میبینم قطعا خدایی که به همه بهترین خودشون و داده هوای منم داره قطعا تا خدا هست زندگی قشنگه و امیدواری وجود داره

عزیزم سنت زیاد نیس ولی ب فکر باش ک کیساتو از دست ندی . من زیاد اهمیت ندادم الان دیگ نمیدونم دیگ جیکا ...

فعلا نمیاد خواستگار برام 

میترسم کسی نیاد تا ابد تو خونه بمونم فکرش داره دیونم می‌کنه 

کاش میمردم زودد

فعلا نمیاد خواستگار برام میترسم کسی نیاد تا ابد تو خونه بمونم فکرش داره دیونم می‌کنه کاش میمردم زودد

دیونه ای هاااا نگران نباش بابا . اونوق مایی ک سنمون بالای سی هس چیکار کنیم😆خودکشی 

☹☹☹خدا بخوادهااا غیرممکن ها ممکن میشه چ برسه با این چیزایی ک ما از خدا میخایم . توکلت علی الله . از ...

چقدر قشنگ بود پیامت

مرسی گلم ان شالله شما هم زودی به مردا دلتون برسی خوشبخت ترین شی💋😍😊

فک نکن هر کی هم ک دوس پسر داره یا متاهله خوشبخته بخدا و اینجوری نیست هیچ کس بدون غم و غصه نیست یا سرش از فکر خالی نی 

منم فک میکردم شوهر بگیرم راحت میشم باز عقد کردم مشکلاتم بیشتر شد 

بخدا چه بیست سالت باشه وچه چهل سال ی حسی هست

اخ تو خیلی زود این حسو جذب کردی. من تقریبا ۲۷ سالگی ب بعد دوس داشتم کیسی باشه اشنا شم و ازدواج کنم ولی ن در حد تو . ولی ت ک زیاد درگیری هر خاستگاری اومد زوم کن اگه خوشت اومد ازواج کن . من حتی خاستگار نمیطاشتم بیاد .

اخه فک میکنید تو‌متاهلی چی ریخته به خدا مجردی بهتره قدرشو بدونید

والا اینایی که طلاق گرفتن دوباره شوهر میکنن چی‌پس

حتما خوبه دیگه 

حتما یه چی ریخته که چند تا چند تا شوهر میکنن

والا این حرفا رو به اونا بگید نه اینایی که ازدواج نکردن و دنبال یه تکیه گاه هستن

اخ تو خیلی زود این حسو جذب کردی. من تقریبا ۲۷ سالگی ب بعد دوس داشتم کیسی باشه اشنا شم و ازدواج کنم و ...

منم ۶تا داشتم بخدا ردشون کردم .الان مثل خر پشیمون شدم .

نمی‌دونم چرا  یه سه ماهی اینجوری شدم 

مامانم میگه یکی دعا خورت کرد دیگه داستان داره طولانی هست 

بخدا اصلا ازدواجی نبودم الان دارم دیووونه میشم 

نه نیاز جنسی دارررم ن مالی فقط تر لحاظ عاطفی نیاز دارم

بین منم احساس تنهایی دارم ولی خاهشا بخاطر فرار از تنهایی خودتو. بدبخت نکنی 

خاستگارمو چون خسیس بود رد کردم نشستم کلی گریه کردم ولی منطقی عمل کردم 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡