2777
2789
عنوان

همه منو با پسره دیدن ولی الان منو نمیخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2987 بازدید | 168 پست
اره مبخام چادر بپوشم که نگا هیچ نامحرمی بهم نیوفته خیلی پشیمونم خیلی😭😭

اسی خیلی کار خوبی میکنی بنظرم منم همینجوری که گفتی باش بهترین کار همینه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله کسی که حالا فرق نداره دختر یا پسر از اول با وعده رابطه جدی میاد جلو حقی نداره وسط راه شونه خالی ...

تو میگی وعده من میگم اصلا خود ازدواج با بچه آقا از فردا دیکه راهی نباشه ادامه داد بهترین جدا شدنه

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

کجاش بدتر اگه رابطه ج داشتی الان که...ول کن بابا اهمیت نده بهتر زودتر شناختیش

الان که چی؟

عمدا کاری میکرد آبروم بره میخاست اسم روم باشه یا بگن فلان دختره رو با پسره دیدیم که موقعیت ازدواج و همه چی من از بین بره 

واقعا دلم میخاد زودتر ازدواج کنم 

فقط دارم به اون سری افراد فک میکنم که چجوری این تاپیکو تبلیغ حجاب دیدن😐من فک میکنم اگه حجابم کامل ب ...

خب چ فرقی ب حال تو میکنه ک با حجاب باشی یا نه

اونایی ک با پسر دیدنت دیگ دیدنت 

حجاب داشتن و نداشتنت تاثیری توی دیدگاهشون نسبت ب تو نداره

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
دمبال

رها کن عزیزم خودت میدونی اینجا کی دنبال بوسه کی بوس میده🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
فک کن یه دختر تو دوستی به پسر بگه نمیخام دیگه باید کات کنیم بعد پسره ول کن نباشه چقدر ترسناکه

بخدا سر خودم همین اومد یه دوست پسر داشتم مال زمان تینجری مگه حالیش میشد ما کات کردیم ‼️

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔