2777
2789

چند روز پیش باهام قهر بود جاشو عوض کرده بود

دیشب اومد روی تخت پیشم فقط گفت شب بخیر و خوابید😐

من چکار کنم با این چرا انقدر لوسه 

مگه مرد قهر میکنه آخه

حالا خودش کم کم داره میاد سمتم 

بخدا شیطونه میگه دست رد به سینش بزنم تا بفهمه دیگه قهر نکنه 

چکار کنم باهاش 

چون واقعا این چند روز اذیت شدم و حرص خوردم

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا وقتی به قهرش حساس باشیو اذیت بشی ادامه میده بیخیال و بیتوجه باش خودش یاد میگیره دیگه قهر نکنه

خودش برگشت گفت دارم تنبیهت میکنم 😐

یاد حرف نی نی سایتیا افتادم که یه بار میگفتن مردا با کم توجهی میخوان تنبیهت ‌کنن

خودش برگشت گفت دارم تنبیهت میکنم 😐یاد حرف نی نی سایتیا افتادم که یه بار میگفتن مردا با کم توجهی میخ ...

خب بذار بخیال خودش کم توجهی کنه تو به رو خودت نیار سرتو گرم کن کار خونه کتاب و خیلی کارهای دیگه تو هم خودتو مشغول نشون بده 

اینا الکی میگن بچسب به شوهرت ، هیچکی برای روز تنگ به جوز شوهرت بدردت نمیخوره

شوهرم خودش فاصله گرفته 

میخواد با بی توجهی منو تنبیه کنه 

همین فقط کفت شب بخیر و خوابید ؟ امروز صب در چ حال بود ؟

اره 

خودش گفت دارم تنبیهت میکنم تا بفهمی خونه بزرگتر داره😐

منم پوستم کلفته شاید اوایل اذیت بشم ولی عادت میکنم اونوقت دوباره سخت قبول میکنم بیاد طرفم 

کلا به ضرر خودشه 

همین الان من دغدغم فیلر زدنه😂 وقتایی که دعوامون میشه من بیشتر کارای زیبایی میرم انجام میدم