2777
2789
عنوان

جای من بودید جواب پیامای عاشقانه شوهرم ومیدادید😣❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 60 پست
اینکه برگشتی اشکال نداره کاردرستی کردی بخاطر بچه ها. اما جدا ازش بخواب، نهایتا اگرخیلی التماس کرددیگ ...

من خیلی فرصت دادم فک میکنم حالا وقتشه ک اون بمن فرصت بده  و درک کنه اما اینچیزاروهم نمیفهمه این اگاهی و نداره  

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

من ادم ساده ای ام اگه بهش امید ببندم دوباره نابود میشم ... من هنوز بخاطر شوک خیانتش توبارداریم بیما ...

عزیزم🥺چقدر بااحساسی شما

زمان بده..انشالله هرچی خیره برات رقم بخوره

حق داری..منم که خودم رو جات میزارم نمیتونستم جوابش رو بدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

می دونم سخته ولی سخت ترش خونه پدر مادرت هست سعی کن بتونی با شرایط کنار می تونم بهت بگم جدا شو خوب حا ...

تک تک کلماتت و هزاران بار مرور کردم ک تصمیم گرفتم برم ازخونه پدرمم ....  درست میگی 

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

معلومه که تحسینت میکنم تو از خود گذشتگی کردی بخاطر بچه هات داری اینهمه سختی تحمل میکنی هرکی جای تو ب ...

فداتشم عزیزدلم  کاربریت همیشه توذهنم میمونه بخاطر درکت و احساس خوبی ک بهم انتقال دادی ❤

ببین وقتی برگشتی 

یعنی میخوای زندگی کنی

پس سعی کن خودتو اذیت نکنی و بپذیری شرایط فعلی رو

و زندگیتو از صفر بسازی 

به همسرت فرصت بده 

انسان ممکن الخطاهست 

اگر واقعا بچه هاتو دوس داری خودتو دوس داری 

سعی کن زندگی عاشقانه بسازی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فداتشم عزیزدلم کاربریت همیشه توذهنم میمونه بخاطر درکت و احساس خوبی ک بهم انتقال دادی ❤

میتونی هروقت خواستی باهام حرف بزنی❤️

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

فقط ازش پول بگیر اگر اوکی هستش و برای خودت خرج کن و تفریح کن محل اونم نده.

لمضات و دیدم چقد خندم گرفت 😂😂😂 به اندازه شما پولدار نیست ولی نمیشه گفت خوبم نیست 😂 اما تفریح و خرج کردنم تا یه جایی جواب میده ... بعدش دیگه تاثیری نداره الان دنیایی ازپول و تفریحم روم جواب نمیده 

چرا هیچ حقی برای زن قائل نمیشین انگار فقط زنا باید گذشت کنن زنا بخاطر بچه شون کوتاه بیان مقصر خیانت ...

اگه بفکر بچه هاش و تربیت درستشون نباشه همین بچه ها بزرگ بشن مایه غم و ناراحتیش میشن پس هرکار میکنه در واقع بخاطر خودشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
من ادم ساده ای ام اگه بهش امید ببندم دوباره نابود میشم ... من هنوز بخاطر شوک خیانتش توبارداریم بیما ...

با خدا حرف بزن

به خدا بگو خدایا بخاطر تو تحمل میکنم هوامو داشته باش

خدا جبران میکنه برات

خدا میبینه صبوری ها واز خودگذشتگی هات رو 

شک نکن زندگیت بهتر میشه اون هواتو داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگه بفکر بچه هاش و تربیت درستشون نباشه همین بچه ها بزرگ بشن مایه غم و ناراحتیش میشن پس هرکار میکنه د ...

بخاطر بچه هاشه که نمیخاد با برچسب بچه طلاق بزرگ بشن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

ببین وقتی برگشتی یعنی میخوای زندگی کنیپس سعی کن خودتو اذیت نکنی و بپذیری شرایط فعلی روو زندگیتو از ص ...

اخ چجور میشه ب ادمی ک بزرگترین زخم زندگیته دلیل سرطان روحته باعث مرگ تدریجیته باعث تلخ ترین تجربه زندگیته باعث هزار درد و بیماری روح وجسمیته ادمی ک یه راست ازقصد توبدترین شرایط زندگی مغزتوهدف گرفت و شلیک کرده پرتت کرد تو چاه عمیق افسردگی اونم وقتی بارداربودی چجودی ازعذاب وجدان نمیمیره وقتی میبینه جلوش قرص قلب میخورم  و دست و پا میزنم توزندگی ای ک روحم مرده وکفن پوسونده جسمم تازه میخواد وارد دهه سی بشه   

چجوری زندگی عاشقانه رومیتونم باقاتل روحم شروع کنم؟؟؟؟ خیلی توقع زیادیع ازم 

اخ چجور میشه ب ادمی ک بزرگترین زخم زندگیته دلیل سرطان روحته باعث مرگ تدریجیته باعث تلخ ترین تجربه زن ...

کاملا میفهمم چی میگی عزیزم

کاملا درکت میکنم و بهت حق میدم 

اما وقنی حال روحیت بهتر میشه حال جسمت هم خوب میشه 

واین اتفاق وقتی میوفته که از نقش قربانی بیای بیرون 

بشین باخودت فکرکن

تا الان انقدر اتفاقات بد افتاده و توی سن کم انقدر اسیب دیدی

دوس داری بهتر بشی؟ 

چجوری راهش چیه؟

بپذیر که همسرت خیانت نکرده که بخواد تورو اذیت کنه 

خیانت کرده چون ناآگاه بوده 

چون کمیودهایی حتی از دوران کودکی همراهش بوده وعقده اش رو الان نشون داده

درواقع خودش هم قربانیه 

فکر کردی خوشحاله که ابروش همه جارفته؟ که زن وبچه اش ازش رونده شدن؟

و از،نقش قربانی بیا بیرون 

اینو بدون هیچکس پشت سرت نمیگی آخی فلانی گناه داشت

وای بریم بهش محبت کنیم

ادما یا میگن زنه بلد نبود زندگیشو جمع کنه 

یا دشمنت هستن و از اینکه تو افسرده وبیماری خوشحالن 

مواظب باش یهو به خودت نیای که پیر شدی و یک عمرتو غصه خوردیا 

اونوثت میبینی همه پیشرفت کردن تمرکزشونو روی بچه وزندگی گذاشتن تا بهترین باشن ولی تو تمرکز توی گذشته بوده

من خیانت رو تجربه نکردم

اما عزیزم دقیقا همین حس دلشکستگی وافسردگی و از چشم افتادن رو داشتم 

وتهش خودمو جمع کردم چون فهمیدم دارم به خودم ظلم میکنم

هیچکس دلش واسم نسوخته و فقط،خودم بودم که هر روز مریض تر میشدم

حیفه