2777
2789
عنوان

دعوا با خاله و دختر خاله شوهرم 😑😡

| مشاهده متن کامل بحث + 4461 بازدید | 183 پست
اره همه رو تا کرده بودن گذاشته بودن تو کمد دیواری من ندیدم اونا ک رفتن یهو دوروز بعد مهمون دیگه اومد ...

چقد زشته لااقل خانمه می گفت فلان جا کثیف شده تمیزش می‌کرد 

در حال جنب نماز می خوند چه جالب😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وظیفه نداشته ولی کارشم بی احترامی بوده درضمن با تو نبودم با اسی بودم

سایت عمومیه هرکی هر نظری داشت میگه وظیفه هیشکی نیس بیاد ۲۰ کیلو سبزیه بقیه رو پاک کنه درضمن اگه اونا احترام حالیشون بود همچین حرفایی نمیزدن حتی اگه اسی کمک نکرده 

پس لیاقتشون همون بود

کاربر جدید نیسم !♡
مادر شوهرتو دوست داشته باش برو بوسش کن بگو برات اب قند بیارم مامان جون . بین همه ی این اتفاقات هواشو ...

غروب میرم برای همشون گل میگیرم و دسر درست میکنم یذره خوشحالشن 

خاله و دختر خاله بیست کیلو سبزی آوردن خونه اینها که کمکشون کنند. 

اینقدر بدم میاد. 

عروس وظیفه نداره سبزی خاله شوهر را پاک کنه. 

تو عمرم سبزی خونه کسی نبردم. و از کسی کمک نگرفتم. 

من‌ خودم متاهلم چند سال هم از خالم کوچک ترم 

خالم دو تابچه داره اصلا ی وضعی تو جمع رفتار میکنه میشینه رو پای شوهرش دست میکشه تو موهاش و سرو گردن 

خدا شاهده هیچ کس جرئت نداره حرفی بزنه بهش چون ی شهرو بهم میریزه 

اما وقتی میره ۱۰۰۰ تا پشت سرش حرف هست و مسخرش میکنن و میخندن 

جالبیش اینه ک با شوهرش مثل سگ و گربن ۹۰ درصد وقتا در حال دعوان بعد تو جمع

حیا چیز خوبیه برا زن و غیرت هم چیز خوبیه برا مرد ک متاسفانه هر دو در جامعه ب شدت کم شده

خدا هممونو به راه راست هدایت کنه   

تو بغل شوهر داره تاپیک می‌نویسه

🤣😂 رمان های نوجوانی رو داره کپی پیست میکنه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
منم با خاله ودختر خاله شوهرم دعوام شدینی من دعوام نشد،اونا خیلییی حسودی میکردن به توجه های همسرم ب م ...

دقیقاااااا منم حس شمارو داشتم الان درک میکنید چی کشیدم 🥲💔

کلا کاری به نظرات بقیه و بقیه دروغات ندارم

ولی زن و شوهر خیلی بیخود میکنن که تو جمع عشق بازی کوفت زهرمار میکنن ...من شوهر کنم نمیزارم تو جمع خیره نگام کنه چه برسه....

میتونستین برین بیرون و یا اتاق 

مگه کمبود مکانه

همه که مثل هم نیستن بعضیا هم مثل دختر خاله شوهرت قاطی میکنه دیگه

کار خاله شوهرت و دخترش که نرمال نبود اصلا . ولی واقعا درک نمیکنم چجوری روتون میشه جلوی بقیه وسط جمع دراز بکشید اونم رو پای شوهر ! حالا هی بقیه میگن اینا حلالن چه اشکالی داره ؟ واقعا خیلی سخته فهمیدن این قضیه که یه سری کارها مال خلوت و اتاق خوابه ؟ چه لزومی داره عشق بازیاتون جلوی چشم بقیه باشه ؟ هر چیزی فرهنگ خودشو میخواد ...

خدایا شکرت 
نمیدونم ما رفتیم اونجا بودن ۲۰ کیلو سبزی خورشتی گرفته بود اومده بودن اونجا به هوای منو و مادرشوهرم و ...

حقشونه حرص بخورن. 

شما اصلا وظیفه نداشتی سبزی خاله شوهر را پاک کنی. 

خاله کارگر می‌گرفت