2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده شوهر در یک آپارتمان

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 21 پست
فروختن که اجازه نمیدن مسلما.اجازه هم بدن کسی نمیخره.مردم نمیان وسط یه خانواده که.هرقدر خرج کردین بیخ ...

خب نامزدم میگه خودم میتونم بیشتر کارا رو انجام بدم ، وسیله خریدم و بهونه های الکی دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک نکنم شوهرت بفروشه یا اصلا بذارن بقیه بفروشید چونکه ملت دارن شخصی میسازن غریبه نمیذارن بیاد یا کلا ...

آره حس میکنم اونجا زندگی کردن خیلی سخت باشه، واقعا تهشم همینجوری میشه ولی من دوس ندارم اینجوری حرمتا بشکنه 

به هیچ عنوان قبول نکن ک رنگ آرامش رو نخواهی دیدهمون دختره ک میگی ۲۴ ساعت تو خونتپن هست حرف ببر حرف ب ...

اره درست میگی و من اصلا تحمل همچین فضایی رو ندارم:///شما فک کن واسه اولین بار خانوادگی رفته بودیم مشهد بعد من و نامزدم 3 بار رفتیم بیرون هر 3 بار اومد همراهمون😐

اره درست میگی و من اصلا تحمل همچین فضایی رو ندارم:///شما فک کن واسه اولین بار خانوادگی رفته بودیم مش ...

چقدر بد 😐 گفتم که اینطوری میشه کلا...

به نطرم یا نامزدت رو قانع کن و محکم و سخت وایسا رو حرفت

یا اینکه اگر نمیتونی تحمل کنی جدا بشو چون روانت ب هم میریزه واقعا