2777
2789

من الان نامزدم اینا ۴ تا داداشن ، پدرش ی زمین داده بهشون میخوان همه باهم بسازن طبقه اول هم پدر و مادرشن بقیه بچها هم هرطبقه ۲ تا واحد میشه بعد میشه گفت 30 درصد کار رو پیش بردن ، من نمیخوام دیگه نامزدم اونجا رو کامل کنه میگم بفروشش قبول نمیکنه تازه ی آبجی هم دارن کلاس یازدهمه خیلی لوس و پرو هس

نمیدونم چیکار کنم:/ کسی تجربه داشته خوبه یا بد؟

فروش که غیرممکنه چون فک نمیکنم پدرشوهرو بقیه برادرا راضی بشن یه غریبه بیاد تو جمغسون ، اجاره هم نمیتونین بدین اینجوری مگر اینکه هیچکدوم از برادرا نیان تو واحدهاشون 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نکنم شوهرت بفروشه یا اصلا بذارن بقیه بفروشید 

چونکه ملت دارن شخصی میسازن غریبه نمیذارن بیاد 

یا کلا کات کن با طرف اگر طاقتشو نداری 

یا هم باید کلی صبر کنی یه دعوایی بشه چند نفر باهم لج کنن و همراهتون یکی دونفر دیگم بفروشن

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به هیچ عنوان قبول نکن ک رنگ آرامش رو نخواهی دید

همون دختره ک میگی ۲۴ ساعت تو خونتپن هست حرف ببر حرف بیار جمع میشه

مادر شوهر و جاری و صدتای دیگه مدام میاد خونتون

خونه ات تبدیل ب کاروانسرا میش

بعد هم مدام قضولی میکنن دیگه باید روی حریم خصوصی ات یک ضرب در قرمز بزرگ بکشی 

واسه هر طبقه سند جدا گرفتن؟ اگه گرفتن بفروشین برین جای دیگه

نه اول باید کامل بسازن بعد برن دنبال سند ، واسه کل آپارتمان میخوان سند بگیرن یعنی اصلا سرمایه واسه ما حساب نمیشه