2777
2789

بچه ها زندگی خیلی سخت شده دعا کنید همه جیبشون پر از پول باشه هیچ پدری و هیچ همسری شرمنده نشه

برای خواهرم دعا کنید مشکلش با همسرش حل بشه  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونایی که پس‌انداز دارن فقط درآمد بالایی دارن وگرنه نمیشه پس‌انداز ورد

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

ببین من درامد همسرم خوبه ولی خیلی وام داریم جدای از اینا من اصن کاری به درامد همسرم ندارم خدا شاهده حتی 1000 تومن خرج الکی نمیکنم همینجوری 300 تومن 400 تومن کمتر یا بیشتر هی جمع میکنم یه چیز بیخودی از روی علاقه میخوام بخرم همون مقدار میزنم به یه کارت دیگه هی جمع بشه . خرج خریدای مایحتاج خونه میکنم واقعا توی این اوضاع نمیشه الکی خرج کرد

حرف پس انداز میشه اعصابم بهم میریزه

پدر من از دوازده سال پیش پس انداز کرده با پولش رفته نه سال پیش زمین خریده حالا واسه زمین مدعی پیدا شده🤦‍♀️

دستی دستی یکی دو میلیار زمین داره به فنا میره😭

اونایی که پس‌انداز دارن فقط درآمد بالایی دارن وگرنه نمیشه پس‌انداز ورد

ربطی نداره  ما درامدمون خیلی کمه خرجشون خیلی زیاده  اما حتما هر ماه پس انداز میکنم   پس انداز امنیت و آرامش میاره