2777
2789
عنوان

دلم پوسید تو خونه چیکار کنم دلم بازشه هوووف

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 82 پست
موفق باشی منم توررکم چون تورکا فقط روی کره زمین عاشق مادرشونن 😂 حدس زدم که حتما همزبانمی

مخلصم ارادت🌸

از کجا فهمیدی عاشق مادرمم☹️

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تاپیک زدی دیدم از سر بیکاری تاپیکای همرو امروز نگا کردم 😁

فک کردم بخاطر زمانیه ک واس مطالعه بجای اینیستا گردی گذاشتی🙃

انشاالله نی نی بیاداینقدخونه زندگیت نوروروشنایی میگیره هرروزچالش های خودش وداره

والا به امید اومدن کوچولوم دارم روزارو میگذرونم ولی میدونی ادم انتظار داره حداقل تو این دوران بیشتر به ادم سر بزنن نمیشه که منه حامله همش برم خونشون بعد برام قیافه هم بگیرن خیلی دلم پره چند روزه همش خودخوری میکنم دلمم برا نینیم میسوزه اونم فکنم داره اذیت میشه از فکرای من

اره ولی میدونم همینایی که اللن نمیان دوماه دیگه که بچم بیاد فقط میان واسه دخالت فضولی دلم میخواد یه ...

ولشون کن اصلا محلشون نده

اونا قصدشون کلا اذیت دادن و حرص دادنه

ایشالله به سلامتی زایمان کنی  خودتو وقف خودت و بچه ت و زندگیت بکنی

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فک کردم بخاطر زمانیه ک واس مطالعه بجای اینیستا گردی گذاشتی🙃

گشتن توی تاپیکا و دیدن مشکلات بچه ها و راه حلاشون و دغدغه هاشون برام خیلی بهتر از دیدن اینستایی هس ک فقط از خوشیهای فیک میزارن بودن توی همچین فضایی بزرگتربن تجربه هارو برام رقم میزنه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

گشتن توی تاپیکا و دیدن مشکلات بچه ها و راه حلاشون و دغدغه هاشون برام خیلی بهتر از دیدن اینستایی هس ک ...

اینجااا خیلی خیلی فیک تر از اینیستاگرامه 

اینجااا خیلی خیلی فیک تر از اینیستاگرامه

فیک هم باشه باز تجربه هایی هس که از اطراف گرفتن بعد اومدن ب اسم خودشون تاپیکشو زدن شخصش مهم نیس حرفا مهمه 

تو مو میبینی و من پیچش مو

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

فیک هم باشه باز تجربه هایی هس که از اطراف گرفتن بعد اومدن ب اسم خودشون تاپیکشو زدن شخصش مهم نیس حرفا ...

با این نظرتون مخالفم چون اینجا هم هیچکس خود واقعیش نیس هیچکس نمیگه ک چیکار کرده و نتیجش شده تاپیکی ک زده کنش رو نمیگن واکنش رو میگن