2777
2789
عنوان

دلم پوسید تو خونه چیکار کنم دلم بازشه هوووف

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 79 پست
منم دلم لک زده برا خانواده خودم میگم کاش بودن کنارم یه ساعت تو خونم میومدن خانواده شوهرمم که هیچ نمی ...

دوستی چیزی چی؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وآقا چرا با غریبه ازدواج کردین؟ تو شهرتون پسر نبود؟

بود عزیزم دیگه قسمت هم شدیم از شوهرم خیلی راضیم 

این که تنهام حامله ام کسی دور برم نمیاد اذیتم میکنه ادما بی خیری دورم هستن وگرنه اگه همینایی که هستن میومدن بهم سر میزدن ایقد احساس تنهایی نمیکردم 

الهیی بچه اولته؟؟ دوستی چیزی نداری .منم مث تو تنهام همیشه تو خونه

اره بارداری اول

خیلی پر دردسر هم شد از اول

منم تنهام قبلا هم اینطوری بودما نمیدونم چیکار میکردم الان نمیدونم بخاطر بارداری یا چی دلم همش هوای چیزای دگ رو میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بود عزیزم دیگه قسمت هم شدیم از شوهرم خیلی راضیم این که تنهام حامله ام کسی دور برم نمیاد اذیتم میکنه ...

دقیقا منم چند نفر دارم نزدیک اما یه موقعی دل ادمو‌ خون کردن دگ ارتباط ندارم باهاشون

کاش حداقل شوهرامون بودن بیشتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره بارداری اولخیلی پر دردسر هم شد از اولمنم تنهام قبلا هم اینطوری بودما نمیدونم چیکار میکردم الان ن ...

دقیقا مث من باز من میگم اگ بچه باشه بهتره درگیر اون میشی .منم پنج ساله خونه دارم و مردم از تنهایی هفته ی بار میرم خونه مامانم نه دوستی دارم نه هیچی🥲

امروزو زندگی کن😜
دقیقا مث من باز من میگم اگ بچه باشه بهتره درگیر اون میشی .منم پنج ساله خونه دارم و مردم از تنهایی هف ...

اره 

خاهر برادر چی داری؟

کاش یه دوستای خوبی پیدا میکردیم برای رفت امد 

فامیلا هم بدرد نمیخورن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم چند نفر دارم نزدیک اما یه موقعی دل ادمو‌ خون کردن دگ ارتباط ندارم باهاشونکاش حداقل شوهرامو ...

اره ولی میدونم همینایی که اللن نمیان دوماه دیگه که بچم بیاد فقط میان واسه دخالت فضولی دلم میخواد یه موقعیتی اون موقعه پیش بیاد که بتونم بگم شما که نمیومدین ببینین مردم یا زنده الان دیگه اینجا چیکار میکنین حیف حیفففف

بود عزیزم دیگه قسمت هم شدیم از شوهرم خیلی راضیم این که تنهام حامله ام کسی دور برم نمیاد اذیتم میکنه ...

انشاالله نی نی بیاداینقدخونه زندگیت نوروروشنایی میگیره هرروزچالش های خودش وداره