2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط رعایت کردن خوردن غذا سر وقت گشنه و تشنه نمونی جاهای پرنور و صدا نری موقع خواب اتاقت کامل تاریک ب ...

عزیزم میشه راجب این بادکش ک گفتی بیشتر بگی منم بعضی وقتا بی طاقت میشم یکی از دوستام گفت بادکش بزن

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

نه من دکتر مغز اعصاب رفتم

عزیزم خواهرانه بگم قرص اعصاب نخور.من دوتا دکتر مغز و اعصاب رفتم هردوتاشم مجرب و خوب بودن.کلی قرص اعصاب بهم دادن ک وقتی میخوردم منگ بودم.حال روحیم خراب بود منم قطع کردم خوردنشو.بنظرم مسکن بخوری بهتر از اینه ک درگیر قرص اعصاب شی

متاهلم💍آقایان لطفا درخواست دوستی ندید..اونجا ڪہ مولانا میگہ : 'در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صدجان منی❤💍(S)

قرص این چیزا داد که یادم نیس اسمشونو چون حامله شدم استفاده نکردم انشالله بعد زایمانم اگه باز میگرن و ...

من چندین سال ادامه دادم کبدم التهاب پیدا کرد

سلامتی و خوشبختی دخترم
عزیزم ندیدی؟ منظور انداختنشو بگم؟

ن کلا راجبش اطلاعات ندارم چون هیچوقت استفاده نکردم اکثرا با قرص رفع کردم

ن کلا راجبش اطلاعات ندارم چون هیچوقت استفاده نکردم اکثرا با قرص رفع کردم

همون لیوان انداختن قدیم هستش که بهش میگن بادکش گرم و خواستی لوازم پزشکی ها میفروشن با پمپ دستی اونها هم خوبه 

سلامتی و خوشبختی دخترم