2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تفاوت اون دنیاواین دنیامثل تفاوت رحم مادرواین دنیاست قطعازیباست برای آدم خوباالبته

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

دو تا تاپیک هست درباره کساییه که خواب امواتشون رو دیدن ، خیلی جالبن.حتما بخون یکیش مال نیلوفرمامانم و یکی هم بانوی احساس

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
تفاوت اون دنیاواین دنیامثل تفاوت رحم مادرواین دنیاست قطعازیباست برای آدم خوباالبته

خب آدم بدا چطور یعنی برای چندتا گناه هزاران سال یا صدهاسال ده ها سال اونجا فقط ی سره عذاب میبینن

خب آدم بدا چطور یعنی برای چندتا گناه هزاران سال یا صدهاسال ده ها سال اونجا فقط ی سره عذاب میبینن

توصیه میکنم قرآنوبخونی جواب همه سوالاتت توش هست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اگه اطلاعات کامل میخوای تو گوگل بزن مبحث مرگ از اقای عالی ، هم تو گوگل هست هم سایت برنامه سمت خدا

چند ماه هر هفته برنامه داشت و کامل توضیح داده ، سوال بی جواب برات نمیمونه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
من بلد نیستم میشه تاپیکشونو بذاری

" از بین شما کسی هست تو خواب صادقه با امواتش رابطه داشته باشه و از برزخ و شب اول قبر خبر بده "

عنوان هردوتا تاپیک این بود☝️ یکی مال نیلوفرمامانم یکی هم بانوی احساس

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤