خب آدم بدا چطور یعنی برای چندتا گناه هزاران سال یا صدهاسال ده ها سال اونجا فقط ی سره عذاب میبینن
به نظرم همه بعد از مدتی گناهامون پاک میشه ( حالا برا بعضیا این مدت ممکنه خیلی طولانی باشه) یکی میگفت ۴ سال بعد از مرگ بابام خوابشو دیدم اومده خونه بهم گفته یه پارچ آب خنک یا هندونه خنک بده بخورم هنوز از حرفی که به مادرم زدم دهنم داره میسوزه ...می گفت نمیدونستم منطورش چیه .بیدار که شدم خوابو برای مادربزرگم تعریف کردم گفته خدا مرگم بده من همون موقع که اون حرفو بهم زد بخشیدمش ( مادره بخشیده بوده ولی اون اقا هنوز عدابشو میدیده) ...
و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
اگه اطلاعات کامل میخوای تو گوگل بزن مبحث مرگ از اقای عالی ، هم تو گوگل هست هم سایت برنامه سمت خداچند ...
گوگل ازکجااومده این حرف ها وسوال ها راهم خوده بشر گفته هیچ چیزی قعطی نیست اونی که این سوال ها راگوگل زده ایاخودش رفته دیده اومده بیان میکنه یابه اونم مثل ما گفتن هست یانه تاخوده ادم نره نمیدونه الکی کش ندید تامام
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم هیچکس خبر نداره دوستانی ک تجربه هم داشتن تحتپالا تو ناخودآگاهشون بوده مثلا کسایی ک مذهبی ان برزخ و امام هارو میبینن کسایی ک دلبستگی خاصی ب دنیا دارن چیزای با ارزششون جلوی چشاشون میاد
اینا فقط ساخته ی ذهنه انسانه
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}