2777
2789
عنوان

از بدیها و خوبیهای شوهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 85 پست

بدیش اینه باهام حرف نمیزنه

مشکلشو نمیگه

اصلا غم و غصشو تعریف نمیکنه برام 

هرچی هم بهش میگم بگو از بس درونگراس نمیگه

رها کردم😄دیگه پذیرفتنش اینطوری

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا دلیل اینکه کنارش موندم تا حالا خوبی هاش بوده 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

خوبیهاش اینه که خیلی جربزه داره،تلاش می‌کنه برای زندگیمون،هرچی بخوام برام فراهم میکنه،پدر خیلی خوبی برای بچه هاش هست،اصلا بهم گیر نمیده و با وجود تفاوت زیادمون خیلی خوب با هم کنار میایم،همه جا ازم حمایت میکنه

بدیاشم اینه که زود عصبانی میشه،محبت کلامی کم می‌کنه و بدیای خانوادمو خیلی بزرگ میبینه و باهاشون کنار نمیاد،مثل الان که باهاشون قهر کرده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بدیش اینه باهام حرف نمیزنهمشکلشو نمیگهاصلا غم و غصشو تعریف نمیکنه برام هرچی هم بهش میگم بگو از بس در ...

اتفاقا به نظرم اینکه مشکلاتش رو نمیگه و تو رو ناراحت نمیکنه از مزایاش محسوب میشه باید خدا رو شکر کنی 

شوهر من که مشکلی وجود نداشته باشه هم میاد میگه هست که من بهم بریزم یه چیزو هزار برابر بزرگ میکنه که عصبی بشم و ناراحت 

اتفاقا به نظرم اینکه مشکلاتش رو نمیگه و تو رو ناراحت نمیکنه از مزایاش محسوب میشه باید خدا رو شکر کنی ...

آخه من دوست دارم کمکش کنم 

وقتی فشار روشه همش سرفه می‌کنه از فشار زیاد 

هی اصرار میکنم که بابا به من بگو خیر سرم زنتم

ولی هی پنهون می‌کنه 

بحث بهم ریختنم نیست چون من آدم ریلکسیم 

بحث اینه که غرور داره الکی الکی

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

خوبیهاش اینه که خیلی جربزه داره،تلاش می‌کنه برای زندگیمون،هرچی بخوام برام فراهم میکنه،پدر خیلی خوبی ...

به نظرم مهم خودتون هستین که باهم شاد باشین زیاد خانواده ها رو وارد زندگیتون نکنین شاید وقتی همسرتونم ببینه که اولویت شما با اون و بچه هاتونه با خانوادتون هم مشکلاتش رو کنار بذاره

خوبی هاش بیشتره و دوسش دارم که موندم.بدی هاش اینه زیادی به فکر خانوادشه با اینکه از همه کوچیکتره بیش از حد احساس مسئولیت میکنه و کمک مالی میده.یه خرده مردسالاره .عصبانیت هاش وحشتناکه.اختلاف نظر زیاد داریم تو اعتقادات و سیاست و...

خوبی هاش هم متعهده اهل کاره و مهربونه همه چیز برام فراهم میکنه محبت کلامی و عملی زیاد داره و حامی خوبیه.اهل منت و سرکوفت و اینا نیست.

آخه من دوست دارم کمکش کنم وقتی فشار روشه همش سرفه می‌کنه از فشار زیاد هی اصرار میکنم که بابا به من ب ...

من همیشه به شوهرم میگم اگه کاری از دستم برمیاد که انجام بدم مشکلت رو بهم بگو اکه نه که اصلا نگو به نظرم تو هم زیاد حساس نباش اینجوری خودت بیشتر حرص میخوری