2777
2789
عنوان

مامانم میگه نرو خونت

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 48 پست
خواستیم بریم مسافرت گفت باید قسطای ماشین بابامو بدم گفتم تو چه کاره ای بعد مشخص شد باباش هرچی داده ...

باز خوبه اینارو بلدی .من باشم اصن متوجه نمیشم چی بچیه .آزاد سرخوش زندگی میکنم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

شرط جدید بزار یه چیزی که بتونه 

بگو اونا رو نمیتونی اینا رو انجام بده تا برگردم 

همینجوری نرو مامانت راست میگه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون از این که مهریمو گذاشتم اجرا ترسیده که جمعش کنم توقیف

آها ماشینش چی هست 

چی بگم خواهر اینک مشکلتون سرچی بوده مهمه ک ب اینجا کشبده ولی به چیزیو بدون اگ الانم بزنه ب نام خودش میتونه مخفیانه باز بزنه ب نام همونا کاش میگفتی لااقل ب نام خودت بزنه الان این وسط چیزی ب نفعت نمیش

زیر بار نرو روی حرفت بمون

من گفتم آروم آروم وکالت از داداششم میگیره ولی آجیم میگه اون کارم باید الان بکنه نمی‌دونم چیکار کنم هم حالام میگه برگرد من این کار هارو میکنم مامانم میگه اگه این دوتارو کرد بعد برو 

باز خوبه اینارو بلدی .من باشم اصن متوجه نمیشم چی بچیه .آزاد سرخوش زندگی میکنم

خوش به حالت اگه منم برام مهم نبود اینقدر عذاب نمیکشیدم باباش خیلی در حقشون بده همش منت میزاره درحالی که وظیفه ی هر پدر مادری 

عزیزم اگه رفتید هیچ کدوم این کارها را نمیکنند اول وکالت داداشش بعد باباش این دوتا واجب تره . چون منم همین مشکلاتا داشتم و فعلا هم هیچ کاری نتونستیم بکنیم به خودتون احترام بزارید تا احترامتون را نگه دارند (کادو)

خب چیکار کنم اصلا نرم طلاق بگیرم! ؟ چشم دیدن خانوادشو ندارم واقعا

مشخصه که باید باشی تا نظرت رو جلب کنه. اگر بری تا مدتها کاری که خواستی رو انجام نمیده. از خانوادش هم که بیزاری مسلما اونا هم از شما.

چاره ای نداری دیگه یا نباید کشدار میشد اما حالا که شده فقط به حرف پدر و مادرت گوش کن.