2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان مشکلی ندارین

هنوز عقد نکردیم گلی

ولی ن هیچ مشکلی نیست 

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

همین😂😂😂😂😂😂😂

والا بخدا دیونم مگه قبل ازدواج باهاش بخوابم😂

اصلا رمز موفقیتم همینههههه

بعد ۵سال دوستی گرفت منو

بعدش گفت من اول فقط واسه دوستی میخواستمت رفتارتو دیدم خوشم اومد ازت و اومدم خواستگاریت😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
والا بخدا دیونم مگه قبل ازدواج باهاش بخوابم😂اصلا رمز موفقیتم همینهههههبعد ۵سال دوستی گرفت منوبعدش گ ...

راست میگی منم رفتارم با اکسم همین بود  مث شما حالا میگم نمیخوامت میگه غلط کردی من مث تو از کجا پیدا  کنم ول کن نیست

زورم به هیکلت نمیرسه ولی به اعصابت که میرسه😏

موقع عقد ب ا کره بودین؟

بله

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه