2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی رسممونه اولین سال یلدای عروس خانواده داماد باید یلدا بیارن داماد میاد خونه عروس

برامنم آوردن ولی‌ مادر همسرم میگه سال بعد باید مامانت اینا بیارن 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

فک نمیکردم انقد باشه ، خانواده عروس چیزی به داماد نمیدن؟

والا مامشهدیم...خانواده عروس هم برای داما چیزی میزارن..مثل کاپشن شلوار نیم بوت ساعت ربع سکه..بافت..هرکسی به وسع مالیش برمیگرده

یلدایی فقط واسه عروسه برای داماد چیزی نمیگیرن سال بعد عروسی اولین یلدا خانواده ی عروس برای دخترشون ی ...

اها من سال اولمه مادر همسرم آوردن برام 

ینی سال بعد باید مامان خودم بیاره برام ؟

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

یعنی خانواده داماد میان خونه دختر اینارو میارن؟ یا فامیل هم با خودشون میبرن

هم باخودشون فامیل میبرن هم وسایل 

ما رفتیم کلی وسیله بردیم کلی هم مهمون بردیم 

خونواده عروس هم کلی مهمون داشتن ماشاالله 

بعد خوراکی کم اومده بود 😅😅 ولی خیلی خوب بود 

A🩷💜

خواهرزادم ( پسر ) عقد هست 

دیشب یلدایی بردن خانواده داماد شام رفتن خونه پدر عروس

پالتو 

پوتین 

شال و کلاه 

دستبند طلا 

آجیل و تنقلات تزیین شده 

میوه آرایی 

کیک طرح هندونه 

کدو و هندوانه طراحی شده 

مبارکش باشه ، دلم شوهر خواست 😂

ای جانم ایشالا شما هم بزودی یه شوهر خوب قسمتتون بشه ولی واقعا هزینه ها هم سنگینه من دخترم نامزده براش یلدایی میارن ما هم تدارک شام و پذیرایی میوه و شیرینی و آجیل و ژله و ...ولی کلی هزینه بره