2777
2789
عنوان

درد زیربغل

2551 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

یک ماهی هست زیر بغل سمت چپم درد میکنه 

نمیدونم از قلبمه یا سینم یا همون زیر بغل 

دردشم شدید نیست گاهی اوقات تیر میکشه 

ی حس قلقلک داره تقریبا

همش احساس میکنم ی چیزی کنار سینم یا زیر بغلم هست 

ولی دست که میزنم چیزی حس نمیکنم یا فشار میدم دردم نمیگیره 

کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده؟؟؟ 

بنظرتون چیز خاصیه برم دکترم؟؟؟ 

شیرمیدی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه مدت زیر بغلم خیلی درد میکرد خیلیییییی 

زیرش یه چیزی اندازه نخود بود 

رفتم دکتر گفت زیر بغلم حساس شده اونم زایده پوستیه بخاطر استفاده زیاد از زینک اکسید 

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

احتمالا غده لنفاوی زیر بغلت هست.

بهیچ عنوان تحریک نباید بشه

اگه لیزر میری باید خیلی محتاط باشی 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
من یه مدت زیر بغلم خیلی درد میکرد خیلیییییی  زیرش یه چیزی اندازه نخود بود  رفتم دکتر گفت ...

عععع اتفاقا من از هیچ چیزی برای زیربغلم استفاده نمیکنم چون شنیده بودم خوب نیست 

احتمالا غده لنفاوی زیر بغلت هست. بهیچ عنوان تحریک نباید بشه اگه لیزر میری باید خیلی محتاط باشی&nbs ...

واای خدانکنه میترسم 

نه لیزر نمیرم 

ولی خیلی به زیر بغلم دست میزنم ببینم چیزی هست یا نه

واای خدانکنه میترسم  نه لیزر نمیرم  ولی خیلی به زیر بغلم دست میزنم ببینم چیزی هست یا نه

خب همون دیگه 

زیر بغل رو نباید دست بزنی چون غده لنفاوی داره

اگه تحریک بشه خیلی دردناکه 

باید بری دکتر 

برآمدگی هم زیر دستت حس میکنی؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
خب همون دیگه  زیر بغل رو نباید دست بزنی چون غده لنفاوی داره اگه تحریک بشه خیلی دردناکه  ...

نه اصلا هیچ برامدگی نیست ولی حس میکنم ی جوریه 

دردشم شدید نیست رانندگی که میکنم بیشتر میشه 

میترسم برم دکتر بگه غده ای چیزی هست 

سونوگرافی برم‌ معلوم میشه؟؟؟

نه اصلا هیچ برامدگی نیست ولی حس میکنم ی جوریه  دردشم شدید نیست رانندگی که میکنم بیشتر میشه&nbs ...

نمیدونم با سونو مشخص میشه با نه 

ولی اول برو پیش به دکتر عمومی تا مطمئن بشی