2777
2789
عنوان

شوهرم چند روز پیش رفت رو مین

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 23 پست

🥲🥲🥲🥲

پارسال شوهرم تو جاده لاستیک ماشینش ترکید وخدا رحم کرد اتفاقی نیوفتاد،تا یه هفته میشستم گریه میکردم میگفتم خدایا شکرت شوهرم چیزیش نشد😭😭😭

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا از ناراحتی که چرا چیزیش نشد شب و روز غصه میخورم😂

خدا خفت نکنه خخ

لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃           نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚                                     انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶             به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶‍🌫️

🥲🥲🥲🥲پارسال شوهرم تو جاده لاستیک ماشینش ترکید وخدا رحم کرد اتفاقی نیوفتاد،تا یه هفته میشستم گریه ...

نه ببین اینجوری نمیخوام  این فرق داره    

درکل شوهر من خیانتکاره معتاده شغل درست حسابی نداره اینجور حداقل جانباز میشد ما به‌جایی میرسیدیم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
نه ببین اینجوری نمیخوام این فرق داره درکل شوهر من خیانتکاره معتاده شغل درست حسابی نداره اینجور ح ...

اگه اینطوره که پس حق داری ناراحت باشی😁ایندفه خودت بمب ببند زیر ماشینش وقتی رسید اون منطقه دکمشو بزن منفجرش کن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎