2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 41 پست
دختری رو که ۴ نفر تهدید میکنن و دختره هیچ مدرکی نداره چیکار کنه؟😂💔تهدید به مرگ تج.اوز تهدید به آبر ...

از چه طریقی تهدید میکنن؟اگر پلیس هستن تلفن 116 یا 197 تماس بگیرید و بهشون اعلام کنید و اونها بررسی میکنن موارد رو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوزه کاری دکترای تجارت بین الملل چجوریه ؟

سررشته ای ندارم ولیکن وقتی صحبت از تجارت میشه پای یک سند در کار هستش که اون سند قرارداد هست، قرارداد ها دنیای خودشون رو دارن که کسی برندست که دانش اون رو داشته باشه

۴. یه سوال دیگه هم دارم من خیلی دوست دارم در حد عمومی مسائل حقوقی رو بدونم چه کتاب پیشنهاد میکنید یا ...

هر موردی که میخواین بدونید رو سرچ کنید نیاز به کتاب نیست - کتب حقوقی پیچیده توضیح میدن

از چه طریقی تهدید میکنن؟اگر پلیس هستن تلفن 116 یا 197 تماس بگیرید و بهشون اعلام کنید و اونها بررسی م ...

آخه مدرکی ندارم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

شکایت علیه دفاتر مهاجرتی که مدیر مسئول در خارج از کشور هست به چه صورته؟ چه مواردی میتونم در شکایت مط ...

نیاز به اطلاعات بیشتری دارم - لطف کنید بفرمایید قرارداد دارید؟قرار بوده چه کاری براتون انجام بده؟محل شرکت مهاجرتی کجاست؟شما واریزی به حساب داخلی داشتید؟واریزی که داشتید ریالی بوده یا دلاری یا تتری و...؟

سررشته ای ندارم ولیکن وقتی صحبت از تجارت میشه پای یک سند در کار هستش که اون سند قرارداد هست، قرارداد ...

مرسی از شما 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
خب به چه نحوی تهدید میکنن؟؟؟؟

یکیشون ازم فیلمی دارن که از تماس تصویریمونه،من اون فیلمو ندارم و با استفاده از اون ازدواج منو بهم زدن

این پلیسه هم چندتا اسکرین شات بود که گوشیم کلا سوخت ولی همچنان هر وقت که میرم بیرون به نحوی ایشون استاکم میکنه.

بقیه آسپرین ها هم با سوختن گوشیم نابود شدن

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

نیاز به اطلاعات بیشتری دارم - لطف کنید بفرمایید قرارداد دارید؟قرار بوده چه کاری براتون انجام بده؟محل ...

میخوام قرارداد ببندم خیلی میترسم

مبلغ ۴۰ هزار دلار برای مهاجرت به آمریکا یه قرارداد ساده در ۳ صفحه به صورت کلی گویی

مبلغ رو چطور پرداخت کنم؟ ریالی یا ارزی ؟ 

حساب به اسم یه نفر دیگه اس . حساب شرکت یا صاحب اصلی رو نمیدن

دفتر اصلی آمریکا و کانادا در ایران شعبه سعادت آباد دارن

ارث مادری به فرزندی که از نوزادی به پدر داده شده (حتی شیر مادر رو نخورده) و در کل طول عمر ۴۰ ساله فر ...

چع معقوله سختی رو پرسیدید

جواب سوال اول بله چون رابطه خونی دارن باهم دیگه چه دیده باشه چه ندیده باشه ارث تعلق میگیره

جواب سوال دوم اگر اموال داخل کشور هستن که ورثه تعلق میگیره اما اگ رمنظورتون اینه که خارجی مقیم ایران باشن که طبق قانون کشور خودشون  و کلا قانون ارث در خارج از ایران باید بررسی بشه که شرعیت داره دوم اینکه مخالف عهد و قرارداد های بین المللی نباشه

جواب سوال سوم خواهر برادر درصورتی از همدیگه ارث میبرن که پدر و مادر و فرزندی (نوه) نباشه

ببخشید شاید سوالم بی ربط باشه 

ولی شما الان نظرتون چیه که کسی بره حقوق بخونه چون میگه بازار وکالت اشباع شده 

شهر ما کوچیکه تعداد وکلا هم زیاد من میترسم وکیل بشم پرونده گیرم نیاد ولی از ی طرف دیگ اینقدر عاشق رشته حقوق هستم نمیتونم ب هیچ رشته ی دیگ فکر کنم