2777
2789
عنوان

کی تا حالا هند رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 83 پست

کاربر اوپرا رفتن

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.

منم همینطوررر امیدوارم یه روز دوتایی بریم اونجا کیمونو بپوشیم و بستنی بخوریم

وای نگوووو دلمو آب کردی تصور کردم اون لحظه رو چقدر ما بدبختیم که نمیتونیم بریم😭

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر قشنگه غش میکنیدوستم هر روز عکس میفرسته ی کشور استوایی هست

وایییییی🥺

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من خیلی سال پیش رفتمعاشق فرهنگ و لباس و غذاها و سینماشون هستم😁

از بازیگراشون کسی رو دیدی؟😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یکی از فامیلامون رفت میگفت خیلی کثیف و فقیرن....تو خیابون حالت بد میشه میری....بیشتر فقیرن ...فقط ده ...

چون جمعیتش خیلی زیاده

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

خیلی کشور بیخودیه. جز کشورهایی هست ک بیشترین متجاوز رو داشته و داره. کثیف هم هستند.۸۰ درصدشون فقیر م ...

شوهر من ماموریت رفته میگه تو بعضی محله ها قشنگ کنار کوچه س ک س دارن لکه های کثافت و کان دوم قشنگ همه جا میبینی . تو بندر کوچین اینجوری بوده

رودخانه گنگ مقدسشون جسدای سوخته رو میندازن اون تو بعد با همون آب غذا درست میکنن یا میخورن

از کجا میدونی

دوست من اکثرا سفراش خارجیه میگفت کاش هیچ وقت اینجای دنیا رو نمیدیدم

خوب دوستت میرفت جاهای مرفه نشین