2777
2789
عنوان

سقط مکرر

76 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

من 26 سالمه تا حالا سه بار سقط مکرر داشتم دو بار که تو شیش هفته سونو دادم گفتن قلب نداره و رشدش متوقف شده یه بارم که خونریزی کردم و ناخواسته سقط شد

الان دنبال یه دکتر خیلی خوب تو قم هستم

کسی می‌شناسه ؟

توروخدا کمکم کنید خیلی از لحاظ روحی داغونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید به شما گفتن اصلا طبیعی نشو؟

نگفتن

اما سقط مکرر داشتم 

بهترین اسپرم همسرم با تخمک من ترکیب کردن 

به نظرم ذخیره تخمدانت حروم نکن 

شاید نیاز سرکلاژ شکمی بشی و بعد بچه دار بشی 

نگفتناما سقط مکرر داشتم بهترین اسپرم همسرم با تخمک من ترکیب کردن به نظرم ذخیره تخمدانت حروم نکن شاید ...

من اول ۳ تا سقط داشتم یکی پوچ دوتاهم قلب تشکیل شد بعد ایست قلبی اتفاق افتاد که سقط کردم، ابن سینا رفتم و بررسی شدم گفتن باید تو بارداری آنوکسا و آسپرین استفاده کنی و مشکل تیرویید که قرص بخورم، دیگه طبیعی نشدم و آی وی اف کردم و با این داروها به خیر گذشت پسرم ۵ سالشه،

دو ماه پیش طبیعی باردار شدم خودم این داروها رو شروع کردم قلبش تشکیل شد بازم ایست قلبی اتفاق افتاد و سقط کردم، تو شهرمون نمیدونن چرا اینطوری شدم آنلاین با چندتا دکتر مشاوره شدم اونام پاسم دادن به یکی دیگه!

گفتم شاید من نباید طبیعی باردار بشم از دکتر سوال کردم گفت نه ربطی نداره،

ابن سینا هزینه هاش چطوره؟

من سال ۹۶_۹۷ میرفتم زیاد گرون نبود، ولی خب وقتی آدم یه مسیری رو شروع میکنه باید یه هزینه ای رو در نظر بگیره یهو میگن تشخیص مااینه فلان کارو بکنی و هزینه ش انقدره

من سال ۹۶_۹۷ میرفتم زیاد گرون نبود، ولی خب وقتی آدم یه مسیری رو شروع میکنه باید یه هزینه ای رو در نظ ...

اها منظور این که دولتیه؟ چون میگن یه جاهایی الانم با ده تومن میشه ای وی اف کرد و اینا ...

عه شما اونبار اونجا ای وی اف کردی چرا باز نمیری همونجا؟

من بررسی هارو اونجا شدم یبارم آی یو آی کردم نشدم ، مسیر دوره خیلی اذیت شدم دیگه آی وی اف رو یزد انجام دادم،

الانم ۲ تا جنین دارم ولی دوست داشتم طبیعی بشم حوصله دردسراشو نداشتم که خداروشکر طبیعی شدم ولی بازم این اتفاق افتاد،

شوهرم میگه دیگه کلا بیخیالش بشیم

من بررسی هارو اونجا شدم یبارم آی یو آی کردم نشدم ، مسیر دوره خیلی اذیت شدم دیگه آی وی اف رو یزد انجا ...

اها ... خب عزیزم زیر نظر یه دکتر خوب باش برای همون طبیعی هم شاید از قبلم دارو و اقدامی نیاز باشه انجام بدی ان شاالله هر چی خیره 

اها منظور این که دولتیه؟ چون میگن یه جاهایی الانم با ده تومن میشه ای وی اف کرد و اینا ...

نمیدونم بخدا من اون زمان بخاطر سقط مکرر  اونجا رو بهم معرفی کرده بودن، یادم نیست هزینه هاش چطور بود ولی نسبت به بیرون فرقی نمیکرد که بخوام بگم خیلی بالا بوده

اها ... خب عزیزم زیر نظر یه دکتر خوب باش برای همون طبیعی هم شاید از قبلم دارو و اقدامی نیاز باشه انج ...

ممنون عزیزم❤️ ،آره همین دنبال یه دکترم که داروی خاصی چیزی بده که مطمئن باشم مشکلم حل میشه اگه بازم ریسک سقط باشه دیگه اسمشم نمیارم برا هرکدوم انقدر درد کشیدم که دیگه تحملشو ندارم