سلام من پوستم گاهی خشکه گاهی چرب یکسال دوسالیم میشه چون ساعت خواب و استرس و فشار کار و تغذیه ام عوض شده پوستمم بهم ریخته جوش زیرپوستی و سر سفید داره منافذ داره کدر شده خط خندم افتاده دور چشمم سیاه شده و گود افتاده اصلا یه وضعی، مراقبت پوستی و اینام امتحان کردم جواب ندادم موهامم بشدت میریزه دیگه نمیدونم چیکار کنم گفتم برم متخصص پوست و مو ، چجوری تشخیص میده مشکلو؟ دارو چی تجویز میکنن؟ چیزای مراقبت پوستیم میدن؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
متاسفانه الان فقط تجاری شده دکترها یه فیشیال برو اگر چین و چروک داری بوتاکسو خودت تحقیق کن یه روتین ...
ممنون🌸
راستش بیست و یک سالمه چروک که میگم در اون حد نیست بخوام بوتاکس و اینا کنم، روتین پوستی با محصولات خوبم امتحان کردم ولی مشکلم حل نشده فکر میکنم فیشال و... موقتی ممکنه خوب باشه فکر کنم مشکل درونیه باید از ریشه حلش کنم گفتم برم دکتر تشخیص بده مشکلاتمو دارو بده بگه چیکار کن چیکار نکن ولی از طرفیم خیلیا میگن دکترم فایده نداره و دارو و محصول الکی و موقت میدن نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم برا پوستم تا یکی دوسال پیش اینجوری نبود