2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 124 پست
اگر فقط تو جستجوهاش دیدی و چیزی از خودش ندیدی خیلی خیلی اشتباه کردی زود تصمیم گرفتی اشتباهم کردی که ...

بچاره شدم زندگیم خوب بود دوست داشت منو

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اسی راستشو بگم من هم یه تایمی میدیدم. ولی اصلا این نبود که بگم همجنسگرام و صرفا جهت کنجکاوی بود ...

ای بابا

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

الان به پدرت زنگ بزن بگو اشتباه دیدم بعد خودت برو خونه ازش معذرت خواهی بکن زود باش تا دیر نشده زندگیتو نجات بده به حرف هیچ کس هم گوش نده

آدم عاقل به خاطر یک فیلم زندگیشو خراب می‌کنه چرا به پدرت گفتی آخه

گفتم بیا گفت چی شده گفتم یه چیز بد هست بیا بهت بگم دقیق نگفتم که میخوام بگم

باور کن الانم زندگیت خوبه یه فیلم دیده دیگ

شما فیلم قتل و ادمکشی نگاه میکنی چون آدم کشتن دوست داری

نه دیگ صرفا اون هیجان فیلم باعث میشه آدم نگاه کنه

اینم از سر هیجان جنسیش ملت نگاه میکنن که هرچند اشتباهه و باید ترک بشه ولی واقعا انقدر وحشتناک نیست که زندگیت رو بخاطرش بهم بزنی

باور کن الانم زندگیت خوبه یه فیلم دیده دیگشما فیلم قتل و ادمکشی نگاه میکنی چون آدم کشتن دوست دارینه ...

میترسم اتاق خواب کار بدی کنه خطا کنه

ای بابا

من جات بودم آدل به بابام میگفتم یه دعوای کوچیک بینمون بود خودمون حلش کردیم. بعد عم با شوهرم صحبت می‌کردم و وقتی مطمئن میشدم همجنسگرا نیس سعی می‌کردم کاری کنم که دیگه سمت فیلم نره. مثلا کیفیت رابطمون رد بهتر کنی یا اگه نیاز داره دفعات رو بیشتر کنید یا ... 

الان به پدرت زنگ بزن بگو اشتباه دیدم بعد خودت برو خونه ازش معذرت خواهی بکن زود باش تا دیر نشده زندگی ...

وایی خدا