2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 124 پست
چه واقعا بره با یکی دیگه ازدواج کنه

چرا فلسفه میپیچی ،چرا انقد سختش میکنی 

نمیدونم واقعا چی بگم ، حتما از مشاور کمک بگیر ، فقط توروخدا به بابات نگو ابروشو نبر ، این مسئله قابل حله نه ترکش 

این کارتون جز دامن زدن به دعوا و مشکل کار دیگه نمی کنه

منو بدبخت کنه شاید همجن. گرا بوده 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرت قطعا نمیزاره طلاق بگیری اما تا ابد این مسئله یادش میمونه و خواه ناخواه رو زندگی توام اثر میزارع ...

چی بگم به خدا این چه کاریه آخه

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
نمیتونم بخدا الان دارم میرم به بابام همه رو میگم

ابان عصبانی هستی ولی اگر همه چیو بگی دیگه هرگز نمیتونی برگردی این مساله چیزی نیست بخوای طلاق بگیری مگه اینکه طرف بیمار باشه با شما رابطه نداشته باشه خیلی بچگی داری میکنی

چرا فلسفه میپیچی ،چرا انقد سختش میکنی نمیدونم واقعا چی بگم ، حتما از مشاور کمک بگیر ، فقط توروخدا به ...

وای زندگیم پاشید

ای بابا خب شوهرش همجنسگراست. یعنی وایسه زندگی کنه؟؟؟؟؟ نمیشه که

اره دیگه