2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1600 بازدید | 124 پست
فیلم های جنسی هم.جنس.گرا دیده دیگه زندگی نمیکنم طلاق میگیرم

هیچوقت تو گوشی همدیگه رو نبینین بجاش تا میتونین با هم حرف بزنین چیزی که در موردش شک دارین چیزی که علاقمندین یا سوالی حرفی بحثی هست برید بپرسید ولی وارد حریم خصوصی همدیگه نشید که خودتون بیشتر آسیب میبینید.

من خودم‌از سر کنجکاوی این کارو کردم چندین ساله که ذهنم درگیره شما اینکارو نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا نمیدونم چرا آخه چرا اصلا اونا رو نگاه میکنه چرا اون یکی رو نگاه نکرده خدای

بنظرت پدرت مشکل رو حل میکنه؟

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
خودش چی گفت

چی بگه گفت دیدم دیگه نمیبینم گفتم چجوریه فیلماش 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 

تو تاپیک آخرم نی نی یار تگ کنید 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

هیچوقت تو گوشی همدیگه رو نبینین بجاش تا میتونین با هم حرف بزنین چیزی که در موردش شک دارین چیزی که عل ...

به بابام میگم 

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
بابا طرف +18هم جنس گرا دیده حق داره

نمیگم کار درستی کرده ، اشتباه کرده 

ولی نباید حرفاشو شنید ؟ شاید مشکل روانی داره ، جای درمانش باید ترکش کرد؟ 

و اینکه بزرگترین اشتباهو ایشون میکنن که قراره به همه بگن و آبروی بنده خدا ببرن 

بنظرت پدرت مشکل رو حل میکنه؟

بابام ناراحت شده گفت بیام ببینم چی شده 

بابام ناراحت شده گفت بیام ببینم چی شده

پدرت قطعا نمیزاره طلاق بگیری اما تا ابد این مسئله یادش میمونه و خواه ناخواه رو زندگی توام اثر میزارع

باز هرطور صلاحه

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼