2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 124 پست
تو خودت فیلم اونجوری تا حالا ندیدی در مورد چیزی جستجو نکردی اول مسأله پدرتو حل کن بعد بیا تا بهت بگم ...

بابام گفت رسیدم الان صبر کن

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
خطا نکنه فقط

والا اینجوری که تو بخاطر یه فیلم داری آسمون و زمین رو بهم میریزی من جای شوهرت بودم روانی میشدم خودم زودتر از تو اقدام به جدایی میکردم!!!

برو یه لیوان آب سرد بخور بعدشم یه وقت مشاوره بگیر همه نگرانی هاتو باهش درمیون بذار لازم بود با شوهرتم حرف بزنه

دفعه بعدم مسئله ای بین تو و شوهرت پیش اومد خبر کردن پدرت اصلا گزینه خوبی نیست با مشاوره صحبت کنین نه خانواده ها

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای حالا خودمونیم ها انقدرررررر بدم میاد یروز برای اینکه شوهرم کار بدی نکنه براش بیشتر تو اتاق خوابم به خودم برسم خودمو در اختیارش بذارم آخر بگم اقایی راضی بودی ازم؟ بگه نه کم بود جبران نشد اححححححح مگه ما زن ها آدم نیستیم حالا از ما یچیز ببینن میرن میگن زنم جینداه بود😐💔 یه مشت پشمک ن

فقط اونوقت براشون از ۹سالگی باید پریود بشی هر بار هم بری دکتر چکاپ که عفونت نگیری سرطان نگیری آخرش. میخای بمیری از درد بچه بدنیا بیاری تازه با این قانون جدید دولت حق هم نداری سقط کنی هر چی اومد باید بدنیا ش بیاری جیغغغغغغغغغغغغغغغغغ😐😐😐💔💔💔💔💔😭

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
والا اینجوری که تو بخاطر یه فیلم داری آسمون و زمین رو بهم میریزی من جای شوهرت بودم روانی میشدم خودم ...

مشاور بگیرم یعنی

⛔نظرهمه محترمه ولی اگه بامن اختلاف نظر داری ریپ نزن چون من حوصله تو ندارم جروبحث کنم ⛔اگه هم پستامو دوست داشتی لایک کن 
وای حالا خودمونیم ها انقدرررررر بدم میاد یروز برای اینکه شوهرم کار بدی نکنه براش بیشتر تو اتاق خوابم ...

من که حالا بچه ندارم 

شوهر من همیشه نگاه می‌کنه هیچ مشکلی هم ندارم چیه بعضیا اینقدر حساسید

رراضی باش خیلی کار خوبی میکنه

برو برو به پدرت برس هوا خیلی سرد بدبخت تو این سرما اومده دامادش فیلم دیده😐😂💔هر پدری بود اول تورو ...

این چه حرفیه من در چه حالیم