2777
2789

شب پیش عقد دختره بود و یه کلیپ از عقدش گذاشت و نوشت این عشق رسیدن داشت. معلوم بود دوست بودن.

نمیدونم چیش از من بهتر بود که همکارم همش تو سرم میزد که ازت بهتره. جوری کم آوردم که دیگه هیچ ارتباطی رو نمیتونم پیش ببرم. البته که ارتباطی با کسی ندارم ولی خودم از نظر روحی کم آوردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شب پیش عقد دختره بود و یه کلیپ از عقدش گذاشت و نوشت این عشق رسیدن داشت. معلوم بود دوست بودن.نمیدونم ...

پسره لیاقتش همون بوده چون اون ولش کرده واسه همینم اینجوری عقده هاشو خالی میکرده ظرفیت اینو نداشته یکی واقعا دوسش داشته باشه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

بچه ها درسته اون دختر قبلا برای این همکارم شاید کلی عشق هدیه کرد اما عشقی که تو شرایط سخت باشه ارزشمندتره.

من باوجود این خونواده، از خودم گذشتم ولی اون دختر خونوادش آزاد بودن

اشکال نداره  سخته  ولی اتفاقیه ک افتاده 

از این به بعد فقط بفکر خودت  باش...کار کن پول دربیار  خرج خودت کن  برو  بیرون  برو باشگاه  برو  کتابخونه سعی کن ی مهارتی یاد بگیری  نقاشی خیاطی هرچی  ک ی کاری انجام بدی   چندتا دوست پیدا کن این روزها هم میگذره

نه. این دختر با یه پسر دیگه عقد کرد

میدونم میگم دوست پسرت لیاقتش یکی مثل همین دختره بوده که ولش کنه بره 

ظرفیت اینکه تو واقعا دوسش داشتی و نداشت واسه همینم عقده هاشو سر تو خالی میکرد

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

یادم میاد چقدر قربون صدقه پسره میرفتم. دیشب دیدم یه نامه قبلا براش نوشته بودم نوشتم که روشنی قلب من، بهونه ی زندگی و خیلی حرفا که از اعماق دلم بود. اون میگفت اون از تو بهتر بود. اما من تنها بودم و این بار اولم بود

دیشب بش گفتم کاش به هم میرسیدیم من گناه داشتم. من نه محبتی از پدر ندیدم نه دلسوزی مادر. نمیگم اون بخواد جبران کنه. نه. ولی بخوام توصیفش کنم تموم عشقی که تو دلم داشتم به اون داشتم هم پدرم بود هم مادر هم داداش و هم خواهر

نمیتونم توصیف کنم